fredag den 9. september 2011

Microsoftin Cloud Lyhyesti haihtuu Leaves Up To 365 miljoonaa käyttäjää Ilman neljä tuntia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sZ44voOqDaY/:

internet-kill-switch

Ensimmäinen email osuma TechCrunch vinkki linjan 11:32. Toiset seuraa nopeasti toistaa samat asiat: suuret Microsoftin pilvi palvelut alas maailmanlaajuisesti. Hotmail, SkyDrive, ja Microsoftin hiljattain Google Docs kilpailija , Office 365 olivat kaikki unaccessable. Käyttäjistä ei ottanut Twitter ja meidän kärki linja ilmaista raivoa, mutta sitten noin neljän tunnin kuluttua menee offline-palvelut kunnostettiin pienellä selitystä seisokkeja Microsoftilta.


Microsoftin virallinen blogit ja Twitter-tilejä olivat kiireisiä ojentaen pieni pr flare ups, mutta nämä asiat tapahtuvat ja siellä oli vähän puolestapuhujia voisi tehdä vaan kertoa käyttäjille istua tiukka. Palvelimet voivat mennä alas. Tietokannat voidaan pyyhkiä. Voimajohdot voidaan leikata.


Noin 03:00 EST tänä aamuna palvelut aloitti työnsä uudelleen. Microsoft julkisti kautta Windows Live Blog että DNS-palvelimet olivat kunnostettu ja useimmat asiakkaat pitäisi nähdä palvelu palauttaa 30 minuutissa.




Yhtiö selitti lyhyesti toiseen blogiin, että katkos johtui eteläisessä Kaliforniassa sähkökatko, joka jos tarkastellaan seisokkeja, vastaa jopa melko hyvin. Kuitenkin, että viesti oli myöhemmin vedetty ja Microsoft on vielä vahvistaa, että raportti. (Kuvakaappaus kohteliaisuus ITnews AU )


Tämä sattuu olemaan toisen kerran vajaan kuukauden, että toimisto 365 menivät alas. Viimeinen katkos kesti 3 tuntia ja sai Microsoftin tarjoamaan asiakkaille - joudut maksamaan Office 365 - 25% alennus niiden ongelmia. Ei sanaa alennus tällä kertaa.


Joten noin vain, alussa päivä suurimmassa osassa Eurooppaa, suuri osa Microsoftin pilvipalvelut meni offline ja palautettiin muutamassa tuntia myöhemmin. Jokainen verkkopalvelu näkee seisokkeja, mutta tämä uusin hitti Microsoftin palvelu on toinen takaisku ensisijaisesti sen ah-niin-tärkeää vastausta Google Docs. Päällä on ehdottoman tärkeää pilvipalveluihin ja Microsoft kuin myöhään ei juuri todistettu se voi tarjota luotettavia palveluja. Tässä toivoen loppuvuoden hinnat parempi Office 365.













Yritys: Microsoft

Kotisivu: microsoft.com

Perustamispäivä: 04 huhtikuu 1974








Ingen kommentarer:

Send en kommentar