fredag den 9. september 2011

Sony tuo uuden median laatikko ja päivitetään Google TV laitteiston CEDIA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/sony-brings-new-media-streaming-box-and-updated-google-tv-hardwa/:


Eilen oli suuri päivä Sonyn 4K projektori (vielä ei ole tarkkaa hintaa, mutta reps mainittu olisi osa $ 25k - tiedämme sinulla on varaa, että) ja USA debyytti sen Funky 3D kypärä , mutta nyt CEDIA Näytä lattia on avoinna Pysähdyimme sen Booth ja sai käsiimme pari muita herkkuja. Yhdessä nurkassa meillä sen Googlen TV laitteisto , päivitetty lähes vapauttaa päivittää Honeycomb ja osoittaa pois joitakin esille apps poimitaan Googlen. Yli muissa olemme sen uuden SMP-N200 streamer. Tarkista galleriassa muutama napsahtaa meistä pawing SMP-N200 (pienempi kuin leipä ruutuun tapa isompi kuin Roku 2) ja tauon jälkeen, live osoitus Googlen TV käynnissä Honeycomb - se ei ole paljon, mutta pitävät tätä maku ennen Google toimittaa markkinoille ja muita herkkuja ympäri tämän kuun lopussa.


Jatka lukemista Sony tuo uuden median laatikko ja päivitetään Google TV laitteiston CEDIA


Sony tuo uuden median laatikko ja päivitetään Google TV laitteita CEDIA alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 21:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar