fredag den 9. september 2011

Bit.ly määrittelee Internet kärsimättömyyttä, vanhat linkit saa mitään rakkautta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/bit-ly-quantifies-internet-impatience-old-links-get-no-love/:


Voi internet, me rakastamme animoitu GIF ja surullinen Keanu sivustot , mutta kuinka paljon huomiota olemme todella antaa kunkin linkin? Tuoreen tutkimuksen URL Shortener Bit.ly, standardi linkkiä napsautetaan, on keskimäärin kolme tuntia, kunnes liikenne häviää 50 prosenttia, lopulta häviämässä pois unohduksiin. Jos puhumme Super ajankohtainen uutinen kuin maanjäristys lyömällä itärannikolla, ja sen puoliintumisaika oli vaivaiset viisi minuuttia. Kun URL jaettuja sosiaalisia verkostoja, ne kestävät noin 3,2 tuntia Facebookissa ja 2,8 tuntia Twitterissä, mutta ne YouTubessa jatkuvat yli kaksi kertaa niin kauan. Siellä linkki puoliintumisaika on 7,4 tuntia - luultavasti koska se on koti Phenom pommi memes kaltainen löytänyt tauon jälkeen.

Jatka lukemista Bit.ly määrittelee Internet kärsimättömyyttä, vanhat linkit saa mitään rakkautta


Bit.ly määrittelee Internet kärsimättömyyttä, vanhat linkit saa mitään rakkautta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 07:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink New York Times | lähde Bitly Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar