fredag den 9. september 2011

Saksalainen tuomioistuin ylläpitää kieltokanteita Samsung Galaxy tab 10.1, Apple voitti valtakunnallisen kiellon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/german-court-upholds-injunction-against-samsung-galaxy-tab-10-1/:


Saksalainen tuomioistuin on punnittu Applen näennäisesti loputon patentti Battle vastaan ​​Samsung, eikä ole hyvältä Galaxy tab käyttäjille. Vuonna antamassaan tuomiossa tänään, Düsseldorf korkeammat alueelliset tuomioistuin vahvisti viime kuun alustava kieltotuomio , myynnin kieltämistä Galaxy tab 10,1 Saksassa. Viitaten liuskekivi on "minimalistinen, moderni muoto, puheenjohtajat" tuomari Johanna Brueckner-Hoffmann päättänyt, että Samsungin tablet karhut "selkeä käsitys samankaltaisuuden" kanssa iPad 2, jolloin joka edellyttää valtakunnallinen kielto. "Tuomioistuin on sitä mieltä, että Applen minimalistinen muotoilu ei ole ainoa tekninen ratkaisu, jonka avulla tablet tietokoneen" Brueckner-Hoffmann selitti, "muut mallit ovat mahdollisia." Aiemmin tällä viikolla, kuten ehkä muistatte, Apple voitti erillistä määräystä vastaan ​​Galaxy tab 7,7 Düsseldorfissa, vaikka Samsung voi silti valittaa, että päätös alioikeudessa. Tuomioistuin pysähtyi kuitenkin tarjouskilpailua koskevassa EU: n laajuisen kiellon vastaan ​​10.1 tuuman liuskekivi väittäen, että "voisi vain olla toimivalta määrätä Euroopan laajuinen kielto yrityksen pääkonttori Euroopan unionin ulkopuolella, jos tämä yritys on Saksan tytäryhtiön. " Samsung puolestaan ​​aikoo valittaa tuomio ylemmässä oikeusasteessa, jossa yhtiö tiedottaja antaa nyt liiankin tuttu lause: "Olemme pettyneitä tämän päätöksen ja uskokaa vakavasti rajoittaa kuluttajien valinnanmahdollisuuksia Saksassa."

Saksalainen tuomioistuin ylläpitää kieltokanteita Samsung Galaxy tab 10.1, Apple voitti valtakunnallisen kiellon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 07:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Computer World | lähde AFP | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar