fredag den 9. september 2011

Windows 8 tulee toimittaa Hyper-V virtualisointi tech kaikille, tehokäyttäjille iloita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/windows-8-will-deliver-hyper-v-virtualization-tech-to-all-power/:

Hyper-V

Kuulkaa tämä nörtit? Windows 8 tulee aluksen kanssa Hyper-V virtualisointi-ohjelmisto integroidaan OS. Tähän asti Hyper-V oli vain Microsoftin palvelimeen tuotteita, mutta nyt kuluttajat (ovatko he välittävät tai ei) voi ampua jopa virtuaalikoneita tarvitsematta ladata VirtualBox tai jokin muu VM ohjelmistopaketti. Nyt keskimääräinen henkilö luultavasti välitä liikaa, mutta tehokäyttäjille on innoissaan. Ja jos virtualisointi voidaan integroida saumattomasti turvallisuuden parantamiseksi (kautta eristetty testiympäristö) ja yhteensopivuus vanhojen sovellusten (sanoa, kautta mukana XP lisenssiä), se voisi olla valtava siunaus satunnaisia ​​käyttäjiä - vaikka he eivät ymmärrä, se on olemassa . Saat lisätietoja Hyper-V Windows 8 devien joukoille, mukaan lukien mukava esittelyvideo, tutustu lähde linkkiä.

Windows 8 tulee toimittaa Hyper-V virtualisointi tech kaikille, tehokäyttäjille iloita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Extreme Tech | lähde Rakennus Windows 8 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar