fredag den 9. september 2011

Robopocalypse Pian teatterin lähellä sinua, Spielberg tukahduttaa sitä PG

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/robopocalypse-coming-soon-to-a-theater-near-you-spielberg-to-sm/:


Robopocalypse on tulossa - vain ole sillä tavalla olisit pelkäsi . DreamWorks ja Twentieth Century Fox ovat liittyneet elokuva-Making voimansa herättää uudelleen henkiin Daniel H. Wilsonin fiktiivinen (toistaiseksi) kirjallisuuden huomioon tulevaisuuden robotti-helmed Doomsday . Studiot ovat heittäneet jonkin kaveri nimeltä Steven Spielberg takana linssi elokuvallinen varoittava esimerkki, ja aikovat pelästyttää bejeezus pois meidän kaikkien, kun se ensi 03 heinäkuu 2013 - se jos saamme sen ohi mayojen maailman loppu. Ei valu mainittiin hankkeen ilmoitus, joten jatkamme ylittää meidän varpaita toivoo tietty päiväsaikaan Näytä sohva hyppääjä ja filmitähti-kääntyi-pilotti ei liittyä mukaan Blockbuster pelon lietsomisesta.

Jatka lukemista Robopocalypse Pian teatterin lähellä sinua, Spielberg tukahduttaa sitä PG


Robopocalypse Pian teatterin lähellä sinua, Spielberg tukahduttaa sitä PG alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 20:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink io9 | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar