onsdag den 22. december 2010

Onko verkon puolueettomuus todella tarvitaan?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUCuzaOY2Nk/story01.htm:
darrad kirjoittaa "lausunnon pala haltuunsa Wall Street Journal annetaan ulos varajäsenen teoria siitä, miksi meillä on uusia määräyksiä siitä FCC on verkon puolueettomuus. On puhuttu paljon tästä aiheesta, erityisesti keskuudessa teknologian alalla. Suurin osa puheesta keskittyy estää yrityksiä latauksen enemmän liikennettä tai musta holing muulle liikenteelle. kuitenkin kysymys pitäisi kysyä, myöntäisi valvoa Internetin poliittiset edustajat tapa edetä? Riippumatta poliittisesta näkökulmasta pitäisi olla Internet jäädä vapaa sääntelystä? "

Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.




Acerin Android tabletti (ja sen hyrrää) katsellut video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Vaikka Acer ei halunnut antaa meille voimaa sen tuleva Android-tabletit pitämässään lehdistötilaisuudessa viime kuussa , se näyttää yhtiö vain ei ole samanlaista valvontaa sen kumppanien tai työntekijöitä. Kolme videoita mitä näyttää olevan Acerin 10-tuumainen Android tabletti ovat piipahti YouTubessa, eikä vain on liuskekivi päällä, mutta kuvamateriaalia antaa melko selkeä tarkastella joitakin Acerin omia Android-sovellukset. Koko käyttöliittymä näyttää se vielä beta-vaiheessa ja itse videon näyttää se jonkinlainen sisäinen testi demo - älä unohda Acer suunnittelee aluksen näitä kanssa Honeycomb huhtikuussa - mutta yhtiö näyttää Messing ympäriinsä hyrrää perustuva sivu kääntyy ja jokin ainutlaatuinen zoom eleet sisällä valokuva / e-Reader. Oletamme tabletti on käynnissä Froyo koska siellä nopeasti kurkistaa etusivulla ja app piirtäjä ensimmäisen videon, mutta muuten olemme todella tappiolla tiedot täältä. Hit tauko trio videoita ja nähdä se kaikki itse. Niin, ja Acer, jos lähetät meille, me lupaamme mennä helpommin ruudulla (ks. 0:12 video kolmesta) kuin tämä nainen ... vain sano!

Jatkaa lukeneisuus Acer Android tabletti (ja sen hyrrää) katsellut video

Acerin Android tabletti (ja sen hyrrää) katsellut videolta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget kiina | Lähetä | Kommentit

Setelit Siirry elektronisissa ovelampi Väärentäjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9lyHYDcNTPY/story01.htm:
suraj.sun kirjoittaa "Modern seteleitä olla enintään 50 väärentämisen ominaisuuksia, mutta lisäämällä elektroniset piirit ohjelmoidaan vahvistaa nuotin aitous on ehkä lopullinen pelote, ja auttaisi myös yksinkertaistaa setelien seuraamiseen. Artikkelista:" joukkue Saksan ja japanilaisten tutkijoiden luonut matriisit thin-film transistorit (TFT) huolellisesti tallettamalla kulta, alumiinioksidi ja orgaanisia molekyylejä suoraan notes kuviollinen peite, rakentaminen TFT kerros kerrokselta. Tuloksena on ehjä seteli sisältää noin 100 orgaanisia TFT, joista kukin on vähemmän kuin 250 nanometriä paksu, ja voidaan käyttää moduulia vain 3V. Tällaiset pienet jännitteet voidaan siirtää langattomasti ulkopuolinen lukija, kuten sellainen, joka kommunikoi RFID löytyy useita tuotteita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: jutut et halua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/engadgets-holiday-anti-gift-guide-stuff-you-dont-want/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen, minkä vuoksi olemme valmiita koko lahja opas keskus tuotteen oppaita tänä jouluna. Nyt kuitenkin olemme heittäytyvät tutkimiseen gadget maailman suurimpia rikollisia vuoden.
Olemme vain muutaman päivän päässä joulua, olet huolehtinut jokaisen oman rakkaansa "gadget tarpeisiin sotilaallisella tarkkuudella ja nyt voit oikeutetusti laittaa jalat ylös ja rentoutua. Mutta kun olet purkautumiseen, miksei ajateltava kuin jatkat vielä lähempänä kuin ystäväsi: viholliset? Mitä jos he tarvitsevat vielä viime hetken neuvoja varustelun niiden tech budoaari? Sinun kannattaa olla valmistettu vuoden pahin mahdollinen gadgetit , jotta aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa teidän "ystävällinen" vinkkejä. Seuraa tauko on valaistunut, te häikäilemätön juonittelija, sinä.

Jatka käsittelyssä Engadget lomailee Anti-Gift Guide: jutut et halua

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: jutut et halua perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 15:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

IPad sanomalehti News Corp huhutaan tammikuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SDIYFNsEGaM/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "News Corp aikoo aloittaa sen huhutaan iPad vain sanomalehden 17. tammikuuta Uusimpien raporttien. Lyötiin" Daily ", kirjassa kerrotaan hyödyntää uuden" push "tilaus ominaisuus Applen jossa käyttäjät voivat valita voidaan automaattisesti laskutetaan joko viikon pituinen tai kuukauden mittainen liittymiä. Kun perustaa, uusi painos julkaisu näy käyttäjän iPads jokaisen aamu. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




iPad sanomalehti News Corp huhutaan tammikuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PNH-l9frL-c/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "News Corp aikoo aloittaa sen huhutaan iPad vain sanomalehden 17. tammikuuta Uusimpien raporttien. Lyötiin" Daily ", kirjassa kerrotaan hyödyntää uuden" push "tilaus ominaisuus Applen jossa käyttäjät voivat valita voidaan automaattisesti laskutetaan joko viikon pituinen tai kuukauden mittainen liittymiä. Kun perustaa, uusi painos julkaisu näy käyttäjän iPads jokaisen aamu. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Klingon Christmas Carol

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n_BB0fsxFn4/story01.htm:
Oletko aina toivonut, että joulun klassikoista oli kirjoitettu klingon? Jos näin on, niin teatteri Chicagossa on vain asia sinulle, "Christmas Carol" in thIngan Holin, kieli Klingon rotu. Kirjoittanut Christopher O. Kidder ja Sasha Walloch, pelitoiminnot Englanti Supertitles ja narratiivinen analyysi Vulcan instituutti Kulttuuriantropologia. "Tarina Ebeneezer Roope on ikuinen ja universaali. Mutta se ei yksin mitä se. Myös Star Trek on työskennellyt tiensä kangas amerikkalaisen populaarikulttuurin niin paljon, että jopa ne ihmiset, jotka eivät Trekkies (tai retkeilijöille,) ymmärtää, mitä on tekeillä ", Kidder sanoo.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Skyfire iPad käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/skyfire-for-ipad-hands-on/:
Mikä on parempi kuin Skyfire on 3,5-tuumainen näyttö ? Käyttämällä sen 9,7 tuuman yksi, tietenkin! Kun puuhastelun kanssa uuden iPad selaimen, olemme huomanneet, että se on sama tunne kuin sen IOS veli ja Android serkku, jossa muutetaan katsomaan sitä. Ominaisuudet kuten yksityinen selaus, matkapuhelin tai työpöydän tarkastella ja kirjanmerkit edelleen läsnä - ja uskokaa pois, kyky katsoa Flash-videoita on edelleen yhtä helppoa kuin koskettamalla painiketta. Mikä ehkä silmiinpistävin Lisäksi tässä luovutuksia on sosiaalinen verkosto integraatio. Kun sovellus on avoinna, huomaat heti, että se on saanut kahdeksan painiketta alareunassa, joista neljä on Facebook liittyy. Nämä painikkeet, jäljempänä "Quick View", jonka piipitys on Skyfire, saat hyvin, nopeasti näkymä painikkeen olet painanut. Esimerkiksi, kun Facebook nappia painetaan, olet esitetään leikattu alas versio sosiaalinen verkosto. Sama pätee Twitter ja Google Reader. App on myös takka, jonka avulla voit tarkastella nimenomaan linkit Facebook-ystävät ovat yhteisiä, ja "suosittu", joka näyttää kaikki siihen liittyvät linkit ystäväsi ovat jakaneet sen perusteella, mitä verkkosivuilla selaimen pysäköity, ja tietysti omistettu " Like "-painiketta. Jaa-toiminto soveltuu sinulle helpon tavan jakaa linkkejä kautta useita suosittuja verkoissa.

Mitä selaamista itse, devs on Skyfire teki hienoa työtä silittämällä Kinks että me luiskahtanut iPhone-version. Sivut tehdään kauniisti ja nopeasti, hyppysellinen-to-zoom toimii yhtä hyvin kuin se on Safari, vieritys on voinen sileä ja Flash-videoita, pelata huomattavasti nopeammin verrattuna siihen, mitä olemme kokeneet iPhone. App ei valitettavasti ole saatavilla App Storesta vielä, mutta roikkumaan tiukka, se on jätetty hyväksyttäväksi ja pitäisi osua virtuaalisia hyllyjä pian.

Päivitys: Video on nyt tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus Skyfire iPadille käytännön (video)

Skyfire iPad käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 Dec 2010 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pahin nimi knockoff matkapuhelin, koskaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/the-worst-name-for-a-knockoff-cellphone-ever/:
Ja jos mietit, he repeytymisen Oppo logo.

Pahin nimi knockoff matkapuhelin, koskaan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 12:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CrunchGear | Lähetä | Kommentit

Google Spaces osoittaa meille, jos Wave meni

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/google-spaces-shows-us-where-wave-went/:
Google Spaces
Joten se on turvallista sanoa, että Google Wave ei todellakaan tee päällekkäin tech koko maailman, mutta se varmasti oli siisti idea. Vaikka Aalto nyt itse asuu Apache Software Foundation , keskeinen käsite, helppo ja suora yhteistyö kenenkään kanssa, on uuden elämän Google Yhteiset tilat. Wave gadgetit ovat saaneet itsenäisen kotona täällä, idea on, että luot Space kutsua joitakin ihmisiä, ja sitten tee - hyvin, mitä se on sinun ei tarvitse tehdä. Se on pohjimmiltaan vain enemmän tehtävää keskittyvä versio Wave, ja ehkä se kaikki palvelu todella tarvitaan. Suunta. Juuri nyt on vain ujo 50 tällaista gadgetit voit kokeilla, mutta joku hieman JavaScript osaaminen voi lietsoa oman käden käänteessä, mutta valitettavasti ei ole interaktiivinen gadget luomisen Space. Nyt olisi jotain.

[Kiitos, Hassan]

Google Spaces osoittaa meille, jos aalto lähti alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 12:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mashable , Lataa Squad | lähde Google Yhteiset tilat | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Will 2011 on vuosi mobiililaitteiden haittaohjelmien?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpphnJ5IJqM/story01.htm:
alphadogg kirjoittaa "Ehkä yksi yleisimmistä ennusteet kuuden viime vuoden aikana on ollut se, että mobiili haittaohjelmista yhtäkkiä lisääntyä, ajaa laajasti käyttöön älypuhelimissa kehittynyt käyttöjärjestelmien. Mikään näistä prognostications ovat todella toteutua, mutta on todennäköistä, että Tuleva vuosi tuo monia uusia haitallisia ohjelmia. Käyttäjiä - vaikka yleisesti tietoisia uhkia pyritään niiden työasemien ja kannettavien - on hyvät mahdollisuudet jäädä kiinni lattajalkainen heidän matkapuhelimissa. Vuoden kolmannella neljänneksellä tänä vuonna jopa 80 miljoonaa älypuhelinta myytiin ympäri maailmaa, jotka muodostivat noin 20 prosenttia kokonaismäärästä matkapuhelimia myytiin tilastojen mukaan joka julkaistiin viime kuussa analyytikko Gartner. Asiantuntijat sanovat uhkauksista nämä laitteet ovat menossa tulla useita luokkia myös haittaohjelmat. Syyskuussa tutkijat tietoturvan toimittajana Fortinet löysi langattoman komponentin Zeus, pahamaineinen pala pankki haittaohjelmia, jotka varastaa huomioon valtakirjojen. mobiili komponentti, joka oli suunnattu Symbian Series 60-laitteet tai Blackberrys, siepata yhden kerran salasanoja käytetään tarkistaa liiketoimiin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.