onsdag den 22. december 2010

Sonyn Music Unlimited tilauspalvelu valmis stream virittää PS3S ja Bravia televisiot Britanniassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/sonys-music-unlimited-subscription-service-ready-to-stream-tune/:
Yhdistynyt kuningaskunta ja Irlanti ovat nyt ensin saada maistaa Sonyn suuri pelata Verkkomusiikkimarkkinoiden, sopivasti nimeltään Music Unlimited . Tämä uusi tilauspalvelu (£ 3,99 kuukaudessa peruskäyttöön, £ 9.99 ja Premium kamaa) avulla voit stream kirjaston noin kuusi miljoonaa kappaletta PS3: lle, Bravia telkkaria tai Internet-yhteys Blu-ray-soitin, mutta tarjoaa myös mahdollisuus synkronoida soittolistoja muiden musiikin palveluita, kuten iTunes. PC-tuki on saatavilla hyvin, "laaja Sonyn kannettavien laitteiden" ja Android-pohjaisille älypuhelimille etenemissuunnitelmaa koskevassa yhteensopivuuden myös tulevaisuudessa. Music Unlimited sidles viereen Qriocity osana Sonyn strategiaa laajentaa vaikutusvaltaansa sisällön jakeluun, todennäköisesti vaivaa paksuuntua sen tulovirtoja , ja tulee seuraamaan tätä British käynnistettävä saapuu Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Länsi-Euroopassa ensi vuonna.

Jatka käsittelyssä Sonyn Music Unlimited tilauspalvelu valmis stream virittää PS3S ja Bravia televisiot Britanniassa

Sonyn Music Unlimited tilauspalvelu valmis stream virittää PS3S ja Bravia televisiot Britanniassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 07:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AP (Yahoo! News) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar