onsdag den 22. december 2010

Motorola pyrkii "Xoom" tavaramerkki ympäri maailmaa, voisi hyvin olla nimi Android tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/motorola-seeks-xoom-trademark-around-the-world-could-well-be/:
Pojat haltuunsa Pocketnow tehneet niiden tekijänoikeuksien kotitehtävänsä tapahtumat ja he paljastui epätavallisen laaja trademarking vaivaa suoritetaan Motorola. Droid valmistaja on pyrkinyt olemaan yhteydessä termi "Xoom" Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, ja jopa Taiwan, merkitsee, että riippumatta yhtiö aikoo tehdä nimi tulee olemaan melko merkittävä rooli sen tulevaisuuden suunnitelmista. Luokka haetaan on määritelty "kannettavia tietokoneita ja niihin liittyviä tarvikkeita", joka todella kapenee asioita alas yhdellä laitteella Moto on sen labs, että kaikki puhuvat: sen Android Honeycomb tabletti . Kaikki tämä lakitiimistä toiminta näyttää olevan nimensä on Motorola Xoom, mutta siellä on vielä aikaa mielen muuttua ja tuotemerkin on tarkistettava. Hei, ainakin tiedämme, mitä logo näyttää.

Motorola pyrkii "Xoom" tavaramerkki ympäri maailmaa, voisi hyvin olla nimi Android tabletti perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 06:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde USPTO , Cipó (Kanada) , SMHV (Eurooppa) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar