onsdag den 22. december 2010

AirFlick mahdollistaa streaming mielivaltaisen media, DVD, jopa screencasting ja Apple TV (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/airflick-allows-streaming-of-arbitrary-media-dvds-even-screenc/:
AirFlick mahdollistaa streaming mielivaltaisen media, DVD ja jopa screencasting ja Apple TV (video) Jos olet lopu asioita hoida Apple TV ja on käyttänyt sitä jääkiekko kiekko nyt järvet saavat vankan, sinun on parasta mennä kaivaa se pois lumikinos. Jatkona hänen IOS radiosoittoa hakata , Erica Sadun on julkaissut alfa-version työkalua nimeltä AirFlick joka mahdollistaa toiston mitään "ol mediatiedostoja Apple TV. Se osoittaa videon alla. Asiat eivät ole täydellinen vielä, mutta jo toiset ottaa kentän päivä työkalu, ihmiset on TUAW mietitään, miten ei vain stream koko DVD Apple TV, mutta niiden koko työpöydän kuva liian antamalla vain VLC näyttö: / / URL-soitin. Laatu näyttää hieman epävarma, ja kuten voitte nähdä videon alla, se ei ole täysin virheetöntä. Mutta, jos sinulla on pienin hieman kärsivällisyyttä, se varmasti kannattaa laukaus, eh?

Jatka käsittelyssä AirFlick mahdollistaa streaming mielivaltaisen media, DVD, jopa screencasting ja Apple TV (video)

AirFlick mahdollistaa streaming mielivaltaisen media, DVD, jopa screencasting ja Apple TV (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 07:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MacRumors | lähde TUAW (Airflick) , (DVD-toisto) , (Screencasting) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar