onsdag den 22. december 2010

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: jutut et halua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/engadgets-holiday-anti-gift-guide-stuff-you-dont-want/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen, minkä vuoksi olemme valmiita koko lahja opas keskus tuotteen oppaita tänä jouluna. Nyt kuitenkin olemme heittäytyvät tutkimiseen gadget maailman suurimpia rikollisia vuoden.
Olemme vain muutaman päivän päässä joulua, olet huolehtinut jokaisen oman rakkaansa "gadget tarpeisiin sotilaallisella tarkkuudella ja nyt voit oikeutetusti laittaa jalat ylös ja rentoutua. Mutta kun olet purkautumiseen, miksei ajateltava kuin jatkat vielä lähempänä kuin ystäväsi: viholliset? Mitä jos he tarvitsevat vielä viime hetken neuvoja varustelun niiden tech budoaari? Sinun kannattaa olla valmistettu vuoden pahin mahdollinen gadgetit , jotta aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa teidän "ystävällinen" vinkkejä. Seuraa tauko on valaistunut, te häikäilemätön juonittelija, sinä.

Jatka käsittelyssä Engadget lomailee Anti-Gift Guide: jutut et halua

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: jutut et halua perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 15:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar