onsdag den 22. december 2010

Rahul Sood liittyy Microsoftin GM System kokemus Interactive Entertainment Business

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/rahul-sood-joins-microsoft-as-gm-for-system-experience-in-the-in/:
Kyllä, se on iso vanha suupala työnimike, ja ei, meillä ei ole aavistustakaan, mitä se merkitsee joko. Rahul Sood, alkuperäisen Voodoo PC-line, on juuri ilmoittanut hän on liittynyt jopa Microsoftin kanssa tehdä huonosti määritelty rooli general manager järjestelmä kokemusta Interactive Entertainment jako. Me kuvitella, että on tarkoituksella löysä määritelmä, jonka tarkoituksena on antaa Rahul laaja-alaiset vaikutusvalta ja toiminta, että hän nautti hänen edellinen työnantajansa , HP. Hän oli jo muutamalla sanalla lautasen aiheesta Xbox vs. PC-peli , joten se on eniten kiinnostava nähdä, missä ja miten hänen energiat hyödynnetään asioita eteenpäin. Useimmat kiehtova todellakin.

Rahul Sood liittyy Microsoftin GM System kokemus Interactive Entertainment Business perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 22:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Rahul Sood | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar