onsdag den 22. december 2010

Elliptinen Labs asettaa tallentaa iPad tahroista 3D ele tunnistava telakka (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/elliptic-labs-set-to-save-your-ipad-from-smudges-with-3d-gesture/:
Elliptinen Labs asettaa tallentaa iPad tahroista 3D ele tunnistava telakka (video)
Unelma keittiö tietotekniikka ei vieläkään täällä, ja monet keittiömestarit pakko lukea vanhanaikaisen paperisen reseptin luetteloita tai vielä pahempaa, muistaa asioita. Ehkä me kaikki tarvitsemme tapa olla vuorovaikutuksessa gadgetit saamatta ne kaikki sotkuinen, ja ehkä elliptinen Labs voi saada meidät sinne. Lopuksi. Yhtiö on kiusanteko meille sen 3D ele käyttöliittymä vuosia ja se näyttää vihdoinkin keuliminen varsinainen tuote, liikkeen tunnistava iPad telakka prototyyppi tekee debyyttinsä CES muutaman viikon. Ajatus on sinun ahven tämä tikkari omassa keittiössä ja se antaa sinulle täyden kontrollin olitpa alustamiseen hapantaikinaa tai sekoittamalla lihapullia, pitää tabletti Jälkiä jättämätön - ja hygieeninen. Tämä tuntuu melko vähän hyötyä meille, vaan tutustu video aikaisemman prototyypin alle ja katso jos se ei tee haluat leipoa evästeitä. Ja jos näin on, voit tuoda meille.

Jatka käsittelyssä Elliptinen Labs asettaa tallentaa iPad tahroista 3D ele tunnistava telakka (video)

Elliptinen Labs asettaa tallentaa iPad tahroista 3D ele tunnistava telakka (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 09:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mobile Magazine | lähde Elliptinen Labs | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar