onsdag den 22. december 2010

Playbutton lupaukset voit käyttää musiikkia ylpeänä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/playbutton-promises-to-let-you-wear-your-music-proudly/:
Se ei ole vain slotMusic yrittää myydä digitaalista musiikkia jonkinlainen fyysinen muoto - niin sanottu Playbutton käsite on tehdä kierrosta viime kuukausina, ja se on nyt vihdoinkin mennä myyntiin helmikuussa kahdeksan eri albumit valita. Kuten ehkä otaksua, painike on todella MP3-soitin, mutta ei ole tapa saada musiikkia pois sitä, ja pitää asiat albumi-kuin mahdollista, ei ole mitään shuffle painiketta joko. Siellä on vähän tilaa noin kuvamateriaali antaa ihmiset tietävät, mitä kuuntelet kuitenkin, ja voit onneksi liitä omat kuulokkeet. Mitä kuinka paljon he kulut, Playbutton perustaja Nick Dangerfield sanoo albumia myytiin napit voisi olla jopa 30 dollaria kappaleelta, vaikka hän huomauttaa että se tulee olemaan jopa taiteilijoiden päättää, kuinka paljon he haluavat periä - hän ehdottaa "ihanteellinen hinta olisi 15 dollaria, jos bändit myi niitä näyttelyissä.

Playbutton lupaukset voit käyttää musiikkia ylpeänä perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 08:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BBC News | lähde Playbutton | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar