onsdag den 22. december 2010

Ford Synkronoi AppLink valmis ladata 2011 Ford Fiesta, iPhone tuki tulossa ensi vuoden alussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/ford-sync-applink-ready-to-download-for-2011-ford-fiesta-iphone/:
Eikö olisi kiva liittää puhelimeen auton ja valvonta Pandoran äänesi ? Jos ajat 2011 Ford Fiesta, voit tehdä sen nyt, lataamalla Ford Sync AppLink alustan , joka on vihdoin valmis parhaaseen katseluaikaan. Toistaiseksi Pandoran yksi vain kaksi apps että suoraan tue äänikomentoja (toinen OpenBeak) ja se toimii vain BlackBerry-ja Android, mutta Ford sanoo, että Applen iPhone tulee olemaan mukava AppLink joskus "vuoden 2011 alussa." Löydät perusteellinen lehdistötiedote toitottaa uutisia tauon jälkeen, ja latauksen pitäisi olla saatavilla myös lähde linkkiä minä hetkenä hyvänsä. Sitten saat siirtää sen USB-muistille, ja kytke se autosi. Kuvitelkaapa sanomalla, että joku viisikymmentä vuotta sitten.

Jatka käsittelyssä Ford Sync AppLink valmis ladata 2011 Ford Fiesta, iPhone tuki tulossa ensi vuoden alussa

Ford Synkronoi AppLink valmis ladata 2011 Ford Fiesta, iPhone tuki tulossa ensi vuoden alussa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sync My Ride | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar