onsdag den 23. marts 2011

Google HQ saa Juiced kanssa Plugless Power EV latauslaite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/google-hq-gets-juiced-with-plugless-power-ev-charging-unit/:



Olemme nähneet sen koristavat jättiläinen Honeycomb ja ylimitoitettu nisse , ja nyt Googlen tuo lisää käytännön lisäksi sen Mountain View kampus - erityisesti Plugless Power EV latausasemaa. Sen valmistaja touts asennus "ensimmäinen julkinen versio" on handsfree uudelleen mehustukseen järjestelmä, ja sanoo, että se lopulta esitti valta laivaston hidaskäyntisiä EV käytössä jo El Goog HQ - joista ensimmäinen on jo on jälkiasentaa päästä pumpataan ylös. Kuka tietää, ehkä nyt näemme jotain tulla ja Googlen väitteet tehdä sähköajoneuvojen veloittaa tehokkaammin. Koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Google HQ saa Juiced kanssa Plugless Power EV latauslaite


Google HQ saa Juiced kanssa Plugless Power EV sykäysyksiköiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 18:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Sähköautot raportti | lähde Plugless Power | Lähetä | Kommentit

Kyocera käynnistää kehittäjä ohjelma kahden näytön Echo älypuhelin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/kyocera-launches-developer-program-for-dual-screen-echo-smartpho/:


Kyocera lupasi, että SDK sen kahden näytön Echo älypuhelin olisi tulossa, kun se ilmoitti viime kuussa, ja se on nyt antanut tämän ja paljon muuta. Se on vain käyntiin täysimittainen Android Developer Program puhelin, joka antaa kehittäjille pääsyn Kyoceran tukiryhmän lisää edistäminen ja yhteistyön mahdollisuuksiin markkinoida niiden apps, ja jopa lainaajalaitteelle yksiköitä, vaikka se ei ole selvää, keitä on saada Jälkimmäisessä. Nämä osallistumisesta kiinnostuneet voivat ladata SDK ja yhteystiedot Kyocera lisätietoja alla olevasta linkistä.

Jatka käsittelyssä Kyocera käynnistää kehittäjä ohjelma kahden näytön Echo älypuhelin


Kyocera käynnistää kehittäjä ohjelma kahden näytön Echo älypuhelin perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 17:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Areena | lähde Kyocera | Lähetä | Kommentit

Utah Works kumota Anti-avoimuutta koskevan lain

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HHtCIJFgeSI/Utah-Works-To-Repeal-Anti-Transparency-Law:

Foldarn kirjoittaa "Äskettäin Slashdot, Utahin kuvernööri oli kunnia kanssa Blackhole palkinnon. Kuvernöörin Herbert on nyt julkaissut lausunnon ja kokouksessa konkreettista päivämäärää kumota läpinäkymätön oikeuden kirjoja vaivaa pysyä virallisesti ... hmm, luottamuksen palauttamiseksi yleisölle. laki lisäsi aika lainsäätäjiä vastata tietopyyntöihin, poistettu määrä, jotka voidaan pyytää, ja nosti hintojaan samojen kohteita. Se on tällä hetkellä tarkoitus tulla lakia tänä kesänä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Limewire joutua haastetuksi oikeuteen 75 Trillion

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w_MLuZ5SofY/Limewire-Being-Sued-For-75-Trillion:

DarthVain kirjoittaa "13 levy-yhtiöt yrittävät nostaa Limewire hintaan € 75 biljoonaa. NYC tuomari tapauksessa mielestä on" järjetöntä ". Sen melkein nämä mediayhtiöiden niiden pahin vihollinen yrittää tehdä itsensä naurunalaiseksi. Artikkelista:" levy-yhtiöt, jotka olivat vaati vahingonkorvauksia vaihtelevat $ 400 miljardia 75000000000000dollari, väitti että § 504 (c) (1) tekijänoikeuslain säädettyä vahingonkorvausta kustakin rikkomisesta, jos kaksi tai useampi osapuoli oli vastuussa. Saat suosittu sivusto, kuten Lime Wire, joka oli tuhansia käyttäjiä ja miljoonia lataukset Wood katsoi, että vahinko palkinto olisi huikea tämän tulkinnan. "Jos kantajat pystyivät jatkamaan lakisääteisiä vahinkoa teoria perustuu siihen, suoraan rikkojien kohti työtä, vastaajien vahingot voivat nousta osaksi miljardeja", hän kirjoitti. "Koska vastaajat huomata, kantajat ehdottavat palkinto, joka on enemmän rahaa kuin koko musiikkiäänitteiden alalla on tapahtunut sen jälkeen Edison keksi levysoitin vuonna 1877."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Humpuuki Web CERT myönnetään Google, Yahoo, Skype

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3oik18Z5UA/Phony-Web-Certs-Issued-For-Google-Yahoo-Skype:

Gunkerty Jeb kirjoittaa "merkittävä liikkeeseenlaskija Secure Socket Layer (SSL) todistukset myöntänyt keskiviikkona, että se oli antanut 9 vilpillinen SSL-varmenteita seitsemän verkkotunnusta, mukaan lukien Google.com, Yahoo.com ja Skype.com jälkeen turvallisuus kompromissi kumppaniksi yritys. hyökkäys oli peräisin IP-osoite Iranin mukaan lausunto Comodo Inc. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






ASUS K53E kannettavan saa tarkistaa, 2,53 Core i5-2520M CPU saa kiitosta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/intels-2-53ghz-core-i5-2520m-reviewed-within-asus-k53e-laptop/:


Puhumattakaan siitä, että Intelin retki keskitasoisen kannettavan CPU kauan kun korkein high-end - 2,53 Core i5-2520M on muotoutumassa olevan kaunis vaihtoehto niille, jotka mieluummin budjetti valinta runsaalla hevosvoimaa ja myllertävä kautta HD-videota. Benchmarking gurut yli Hot Hardware äskettäin tarttunut uusia piin, ja he huomasivat "näkemättömän suorituskyvyn wattia kohden profiili liikkuvien suorittimet" puhumattakaan vankka grafiikka ydin, "naurettavan alhainen tyhjäkäynnillä kulutus" kunnioitettavan hinta kohta ja runsaasti tehoa tahansa ohjelmiston nimi ei mainittu Crysis 2. ASUS 15,6 tuuman K53E oli testi kone, ja alkaa tag vain 899 dollaria, se on ehdottomasti vakuuttava paketti. Perustuu niiden testaus, tässä CPU oli noin 15-25 prosenttia nopeammin linjan verrattuna sen edellisen sukupolven 2,5 GHz Arrandale vastine, ja se on noin saman virrankulutuksen myös. Hit lähde linkkiä lisää karttoja kuin haluat hoitoa nähdä keskimäärin työpäivä, ja pitää silmällä tätä siru iskeä koko joukko uusia lautat lähiviikkoina.

ASUS K53E kannettavan saa tarkistaa, 2,53 Core i5-2520M CPU saa kiitosta perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 14:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hot Hardware | Lähetä | Kommentit

NY Times pyytää Twitter sammuttaminen Retweeting Feed

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EK-mhJwNy3o/NY-Times-Asks-Twitter-To-Shut-Down-Retweeting-Feed:

WesternActor kirjoittaa "mukaan PCMag.com, New York Times on pyytänyt Twitter sulkemaan FreeNYT kimittää rehu, että pohjimmiltaan retweets kaikki Timesin artikkelit. Onko tämä todella mahdollista? Onhan rehu vain osoittaa listan Times viserrys tilejä, jotka kaikki myös löytyy Timesin verkkosivuilla. Jos Times onnistuu sulkemista tämän alas, se voisi olla kahlitseva vaikutus viserrys ja online sananvapautta yleensä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hacker Viestejä Hänen rikoksen YouTube, Lands vankilaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wrarHQp5-zc/Hacker-Posts-His-Crime-On-YouTube-Lands-In-Jail:

wiredmikey kirjoittaa "entinen sopimussuhteinen vartija, joka myönsi murtautuneet sairaalan atk-järjestelmien (jossa hän työskenteli), tuomittiin 110 kuukautta liittovaltion vankilaan. Miksi hän teki sen? Hän myöntää, että hän aikoi käyttää botteja ja kaapattuja tietokoneita käynnistää DDoS hyökkäyksiä sivustot kilpailevien hakkeriryhmiin. FBI kertoo lähetetty video itsestään murtautuneet sairaalan tietokoneet YouTube - Vaikka teema "Mission Impossible" häntä, hän kuvaili hakata, askel askeleelta, muun muassa sisällyttämällä ja sisältävä CD ophcrack ohjelma, jonka turvin hän ohittaa kaikki turvallisuuteen. FBI löysi CD sisältää ophcrack ohjelman McGraw taloon ja löysi lähdekoodin botti hänen laptop. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Operabots keskeisellä sijalla MIT Media Labin "Kuolema ja Powers-ooppera

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:


Se oli jo ensi-iltansa Monacossa viime vuonna, mutta säveltäjä Tod Machover uusi ooppera "Kuolema ja Powers" on nyt vihdoin tehnyt sen Yhdysvaltoihin. Miksi me raportointi uuden oopperan (eikä Opera ) Engadget? No, se sattuu ominaisuus "Operabots" kuvassa yllä, jotka ovat kehittäneet MIT: n Media Lab . Lab auttoi myös kehittää joitakin Operan muiden korkean teknologian komponentteja, mutta se tuntuu Operabots ovat todellisia standout - he "itsehallinnollisesta" ja vapaasti vaeltaa ympäri lavaa koko ooppera, joka toimii kreikkalainen kuoro . Ei ole yllättävää, ooppera myös itse hoitaa joitakin futuristinen aihe. Toimivalta nimi on Simon Powers, "Bill Gates, Walt Disney-tyyppinen", joka päättää siirtää tajuntansa osaksi "System" ennen kuin hän kuolee - hijinks sitten seurata. Nämä Bostonissa voi ilmeisesti vielä saada lippuja viimeisen esityksen 25 maaliskuu - sen jälkeen se siirtyy päälle Chicago neljän esityksiin huhti 2. ja 10. päivä. Pään ohi tauko esikatselu.

Jatka käsittelyssä Operabots keskeisellä sijalla MIT Media Labin Death ja Powers ooppera


Operabots keskeisellä sijalla MIT Media Labin "Kuolema ja Powers" oopperan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 15:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink New Scientist | lähde MIT Media Lab | Lähetä | Kommentit

BMW lanseeraa DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/bmw-launches-drivenow-the-premium-car-sharing-service-with-a/:

BMW lanseeraa DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video)

Jos pidit ajatus Car2go palvelumme profiloitu muutama viikko sitten, Smart fortwos vuokrattavissa minuutin ajan ja joitakin melko hienoja seuranta apps, joka auttaa löytämään niitä, mutta ehkä halunnut ajaa jotain hieman isompi, BMW on sinulle. No, olettaen "sinä" on saksalaista tai ainakin asuvat Saksassa. Yhtiö on aloittanut oman auton jakopalvelu se vaatii DriveNow. Tämä on mainostettu "premium" - vaikka kumma kyllä ​​yksikään yhtiön aidosti premium-mallit tarjotaan. Se sanoi, Minis ja 1-sarjan autos, jotka muodostavat ensimmäisen laivaston tuskin alhaisen vuokran, ja olisimme täysin järkyttynyt, jos tuleva i3 ei saa lisätä seokseen tiellä liikaa.



Käyttö yksityiskohdat ovat vielä hieman niukka, mutta me tiedämme, että jokainen auto on kojelautaan asennettu Dell Viiru , jonka avulla käyttäjä kirjautuu kun avaat auton ovet ja RFID-varustettu jäsenkortti tai jopa sopivasti omistetun ajokortti. Auton vuokraaminen maksaa 29 senttiä minuutilta, jopa € 14.90 (noin $ 21) tunnissa, ja siellä on 300 autoa käytettävissä ensi vuodesta Münchenin alueella. Jos et ole Münchenin se kova evästeitä nyt, mutta BMW on odottava on miljoona jäsentä ympäri maailmaa vuoteen 2020 mennessä. Ehkä joku heistä sinua.

Jatka käsittelyssä BMW käynnistää DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video)


BMW lanseeraa DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 13:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Futurama uusia seitsemäs tuotantokausi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uo5cL3GfEXw/Futurama-Renewed-For-7th-Season:

Anonyymi lukija kirjoittaa "aikana videon 3. Kansainvälinen Talk Like William Shatner Day, Futurama ääninäyttelijä Maurice LaMarche kävi ilmi, että show on uusittu ja hän oli saanut hänen sopimuksen show."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Android-käyttöliittymä kehittäminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KxXlBjtXfz0/Book-Review-Android-User-Interface-Development:

RickJWagner kirjoittaa "Haluat siis olla Android kehittäjä? Jos olet kuten minä, olet luultavasti halunnut oppia ohjelma mobiililaitteeseen, mutta ei vain ole löytynyt aikaa hallita Objective-C. Joten nyt että Android on täällä, me kaikki puutarha-lajike Java coders voi hypätä kelkkaan ja alkaa köysien apps pois, eikö? No, se muuttuu siellä on hieman enemmän kuin että. Tämä kirja voi polku arjen Java-koodi tiiviste on myydyin Android app. kirjailija hieman todennäköisempi. " Lue alla muualla Rick katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Linux Foundation MeeGo Smart TV työryhmä, Intel, Nokia ja muut allekirjoittaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:


Tulevaisuus MeeGo ei voi näyttää aivan yhtä kirkas kuin joskus aiemmin, mutta siellä on paljon ihmisiä edelleen sitoutunut siihen, ja Linux Foundation alkaa nyt paikka korostetaan entistä enemmän yhteen alueeseen erityisesti: smart televisiot. Tätä varten se on juuri ilmoittanut muodostumista MeeGo Smart TV työryhmä, ja se on jo allekirjoittanut melkoisesti yritysten jäseniä, kuten Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs ja muut. Ei ole yllättävää, siellä ei ole paljon enemmän kuin jotkut yleistykset tällä hetkellä, mutta työryhmä on sitoutunut täyttämään kaksi kertaa vuodessa (ensimmäinen kokous on ensi kuussa), ja se on lupaavaa "alkaa määritellä ohjelmistokomponentteja tarjoaa alustan standardointi," samalla rohkaiseva "kilpailukykyinen eriytyminen TV markkinasegmentin välineitä kuten on Qt . " Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Linux Foundation MeeGo Smart TV työryhmä, Intel, Nokia ja muut allekirjoittaa


Linux Foundation MeeGo Smart TV työryhmä, Intel, Nokia ja muut allekirjoittaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 14:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

37 Android patenttioikeudenkäynti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VUEx9r-VKOA/37-Android-Patent-Lawsuits:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "37 oikeusjuttuja tehdyksi vastaan ​​Android vuonna hieman yli vuosi, viimeistään joista yksi on Microsoftin oikeusjuttu vastaan ​​Barnes & Noble, Foxconn ja Inventec. ReadWriteWeb sanoo" määrän patenttioikeudenkäynti liittyvät Android-käyttöjärjestelmän Järjestelmä on ennennäkemätön "ja osoittaa infographic joka on saatavilla myös Twitpic ja PDF-tiedoston, on Scribd. kaksi ensimmäistä sopii nostettiin maaliskuuta 2010 Apple ja MobileMedia vastaan ​​HTC. alkuperäinen lähde kartta, FOSS patenttilain blogi kertoo, että Android markkinaosuus on vain yksi tekijä, muista syistä on se, että Googlen patenttisalkku on "liian heikkoja mitä toteutetaan yhteydessä Android", että Google ei "ulkomailta lisensoinnin" alkaen peikkojen, ja että Google pyrkii jättää patentti kysymyksissä, koska Google itse on harvoin nostaa: Useimmissa näistä tapauksista Android laite päättäjät ovat uhattuna. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.