onsdag den 23. marts 2011

Amazon estää Lendle e-kirja jakopalvelu (päivitys: se on tullut takaisin!)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/amazon-blocks-lendle-e-book-sharing-service/:


Olipa kautta yleisessä kirjastossa tai henkilökohtainen kokoelma, e-kirjoja voi olla yhä vaikeampaa lainata ja lainata ulos - HarperCollins laittaa kiristynyttä valtion rahoittaman vuokrat viime viikolla, ja tänään Amazon on tiettävästi vammaisten e-kirjan jakamista käynnistyksen Lendle yksi putosi aivohalvaus . Lendle avulla lukijat kaupan e-kirjojen vuokraus, vuonna muoti, napauttamalla Amazonin API lista kirjoista ne sopivat lainan pois ja takaisin, päästä Lendle tietokanta kirjoja lainata lukijat pitävät itseään. Palvelu väitetään jääneen alaisuudessa Amazon nykyisten 14-päivän, yhden kerran vain lainaavat politiikkaa , mutta se ei estänyt Amazon peruuttamatta Lendle pääsyä API tehokkaasti sulkemalla palvelu alas. Mukaan ei vastausviestiisi Lendle saanut syy on se, että palvelu ei ole "palvella pääasiallinen tavoite on ohjata tuotteiden myynnistä ja palvelujen Amazon päällä." Ehkä on olemassa jokin syvempi syy liikkua, mutta tämä selitys kuulostaa kyllä ​​aika ahdasmielistä.



Update: No se oli nopea - Lendle nyt raportointia , että Amazon on palauttanut sen API edellyttäen että Lendle poistaa sen Varaa Sync työkalu, joka on epäolennainen ominaisuus joka tapauksessa. Hienoa, juuri sopivasti ennen nukkumaanmenoa tarinoita länsirannikolla samoin.

Amazon estää Lendle e-kirja jakopalvelu (päivitys: se on tullut takaisin!) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 23:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Lendle | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar