onsdag den 23. marts 2011

Samsung Galaxy S II näkyy Ukrainassa saa rakastavan esikatselu (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-galaxy-s-ii-shows-up-in-russia-gets-a-loving-preview-v/:


Missä me olisimme ilman prototyyppejä , eh? Yksi tällainen ennalta-tuotantoyksikkö, Samsungin dual-core Galaxy S II , on paennut Venäjän Ukrainan erämaahan, jossa se ​​on ollut onneksi pelasti kylmässä pojat haltuunsa gagadget. Lisäksi neliöimistä sitä vastaan ​​Sony Ericsson Xperia X10 - jota voimme vain otaksua oli lähimpänä olevaan Android luurin, se ei toki ollut paras - ne myös kaivaa aika syvälle uusimmat TouchWiz UI ja tarjoilla perusteellinen galleria mallikuvia kuin 8 megapikselin automaattisesti tarkentava kamera takaisin. Se valaisevaa lukea, kun olet ilmoittautunut Google Translate apua, vaikka video tauon jälkeen lienee eniten hyötyä ihmisille tuttu Vladimir Putinin äidinkieli. Muuten meistä, se on hyvä visuaalinen kiertueen ihanuuksia laitteisto.



[Kiitos, DarkDvr]

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy S II näkyy Ukrainassa saa rakastavan esikatselu (video)


Samsung Galaxy S II näkyy Ukrainassa saa rakastavan esikatselu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 05:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GSM Arena | lähde gagadget | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar