onsdag den 23. marts 2011

Hacker verkot kaksi vuotta vankilassa jälkeen näpistelystä 7 miljoonalla punnalla vuonna virtuaalinen Pelimerkit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/hacker-nets-two-years-in-jail-after-pilfering-7-million-in-virt/:


Rikollisuus, se vain ei maksa. No, itse asiassa se, että punnan 53612, mutta sitten jäät kiinni ja joudut työskentelemään pois, että palkka kaksi vuotta Her Majesty's ilo. Yksi Ashley Mitchell, yritteliäs 29-vuotias Devon, Englanti, onnistui murtautumaan Farmville maker Zynga n mainframe-kaapata identiteettiä kahden sen henkilökunta, ja hankkia itselleen viileä 7 miljoonalla punnalla ($ 11,4) virtuaalisessa Pelimerkit. Hän ryhtyi myymään noin kolmasosa heistä edellä summa, mutta kuluttaa iso kimpale loput tyydyttää omaa pelaamista tapa. Ashley oli jo aiemmin digitaalisen väärinkäytöksistä, jotka aiemmin murtautunut järjestelmiin Torbayn neuvoston, hänen entinen työnantajansa, ja on nyt kärsimään kahden vuoden vankeusrangaistukseen hänen nykyinen rikollisuuden ja aktivointi 30 viikon keskeytetty virke. Ei varoitus tässä murheellinen tarina meille kaikille, mutta - Monsieur Mitchell piggybacked hänen naapureiden vakuudettomia WiFi verkkojen tehdäkseen hänen viheliäinen tekoja. Slap salasana että reititin, ei sinua?

Hacker verkot kaksi vuotta vankilassa jälkeen näpistelystä 7 miljoonalla punnalla vuonna virtuaalinen pelimerkkejä perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 08:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inquirer | lähde Holhooja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar