onsdag den 23. marts 2011

Kriketti kiusaa CDMA vain Samsung Uppoudu, Huawei Ascend 2 CTIA (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/cricket-teases-cdma-only-samsung-indulge-huawei-ascend-2-at-cti/:


Alueellinen harjoittaja Cricket yllättynyt CTIA tänään komeilu pari uutta yksikköä, jotka eivät ole pois vielä - mutta he ovat valmisteilla toisella neljänneksellä yhtiö huomauttaa on tulossa "pian". Ensimmäisenä on Huawei Ascend 2, joka - arvasit oikein - olisi jatko- alkuperäiseen ylösnousta että yhtiön viime vuonna. Näytön vielä HVGA; WVGA tietenkin olisi ollut kiva, mutta Cricket on lupaava käynnistää se samaan ala-150 dollaria hintaluokkaan kuin ensimmäinen malli ja se sai 5 megapikselin kameralla noin takaisin (ylös 3,2 ennen).



Seuraavaksi, Hemmottele on melko sama keskialuetta QWERTY Android liukusäädintä jo käynnistetty MetroPCS , vaikkakin yksi suuri ero: tämä ei ole LTE yhteensopivuus (Kriketti ei ole eläviä LTE-verkon, kun kaikki). Kuten Ascend 2, meillä olis parempana WVGA-näyttö - tämä on vain HVGA - ja neljä fyysisiä painikkeita edessä näyttää hieman pois muodista, mutta Kriketti on edelleen tilanteessa, jossa kaikki uusi Android laitteisto on hyvin hyvä asia. Etsi se käynnistää alle 350 dollaria - pois sopimus, tietenkin.


Kriketti kiusaa CDMA vain Samsung Uppoudu, Huawei Ascend 2 CTIA (hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 22:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar