onsdag den 23. marts 2011

Operabots keskeisellä sijalla MIT Media Labin "Kuolema ja Powers-ooppera

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:


Se oli jo ensi-iltansa Monacossa viime vuonna, mutta säveltäjä Tod Machover uusi ooppera "Kuolema ja Powers" on nyt vihdoin tehnyt sen Yhdysvaltoihin. Miksi me raportointi uuden oopperan (eikä Opera ) Engadget? No, se sattuu ominaisuus "Operabots" kuvassa yllä, jotka ovat kehittäneet MIT: n Media Lab . Lab auttoi myös kehittää joitakin Operan muiden korkean teknologian komponentteja, mutta se tuntuu Operabots ovat todellisia standout - he "itsehallinnollisesta" ja vapaasti vaeltaa ympäri lavaa koko ooppera, joka toimii kreikkalainen kuoro . Ei ole yllättävää, ooppera myös itse hoitaa joitakin futuristinen aihe. Toimivalta nimi on Simon Powers, "Bill Gates, Walt Disney-tyyppinen", joka päättää siirtää tajuntansa osaksi "System" ennen kuin hän kuolee - hijinks sitten seurata. Nämä Bostonissa voi ilmeisesti vielä saada lippuja viimeisen esityksen 25 maaliskuu - sen jälkeen se siirtyy päälle Chicago neljän esityksiin huhti 2. ja 10. päivä. Pään ohi tauko esikatselu.

Jatka käsittelyssä Operabots keskeisellä sijalla MIT Media Labin Death ja Powers ooppera


Operabots keskeisellä sijalla MIT Media Labin "Kuolema ja Powers" oopperan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 15:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink New Scientist | lähde MIT Media Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar