onsdag den 23. marts 2011

DARPA M3 Ohjelma antaa halvempaa, liikkuvat robotit Yhdysvaltain sotakone

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/darpa-m3-program-to-make-cheaper-more-mobile-robots-for-the-us/:

DARPA , että valtion mustaa magiaa tehdas, joka antoi meille alla Humvee ja Hummingbird Spybot on julkistanut uuden Suurin Liikkuvuus ja Manipulation Program (M3) ohjelma, joka aikoo laittaa meidät nopeasti meidän robotti tulevaisuudessa. M3 pyritään parantamaan robotti tutkimuksen neljään erikoistunut kehittämisohjelmat - suunnittelun työkaluja, valmistus, valvonta, ja prototyyppi esittely - että osinko ylös työn välillä kaupallisten laboratorioiden ja yliopistojen kanssa. Ohjelma ei korvaa nykyisiä Bionic hankkeita, mutta jotkut, kuten autonomisen Robotti manipuloinnista (ARM) ohjelma , kipataan uuteen järjestelmään. DARPA arvioi, että suunnitelma johtaa halvempien botit parempia kuin olemme tänään, mutta ei parempi mies ... toivomme.

DARPA M3 Ohjelma antaa halvempaa, liikkuvat robotit Yhdysvaltain sotakoneisto perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 00:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tiedot viikko | lähde DARPA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar