tirsdag den 8. februar 2011

Samsung Sateet kirja lentokoneille Space

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ZdUE8wXgtw/Samsung-Rains-Paper-Airplanes-From-Space:
itwbennett kirjoittaa "Huomautus Samsung: Jos haluat osoittaa, kuinka luotettavaa SD-muistikortit ovat, eivät palkkaa" Britannian johtava paperin kone ammatillinen "rakentamaan teitä 100 erikoispaperia ilma. Ja sitten varmasti eivät käytä jättiläinen helium ilmapallo lähettää ne 122503 jalat avaruuteen. Koska vaikka jotkin koneet lentää niin pitkälle kuin Sydney ja Bangalore, on todennäköistä, että kaikki lehdistön saat tulee olemaan noin hullu temppu eikä kukaan muista mitään siitä SD kortteja. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


HTC Freestyle lyömällä AT & T 13. helmikuuta 100 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-freestyle-hitting-atandt-on-february-13th-for-100/:
Se ei aio varastaa mitään ukkosen sen Inspire 4G isoveljensä - mutta jos etsit HTC, joka ei suorita Android tai Windows Phone 7, teidän odotus on melkein ohi AT & T (vaikka et säästö yhtään rahaa prosessi). Freestyle ilmoitettiin takaisin CES viime kuussa, ensimmäinen laite AT & T: n kokoonpano ajaa Qualcommin Brew MP -toiminto puhelimen alustan 3,2-tuumainen näyttö, täysi HTML-selain, 3,2 megapikselin kamera, 3,5 mm kuulokeliitäntä, microSD yhteensopivuus jopa 32GB ja tuttu Sense UI kokemus tuotavasta HTC: n älypuhelin-laitteet (ja ensimmäinen nähdään Brew MP hahmossa on Smart viime vuonna). Etsi se maa kaupoissa ensi sunnuntai 13 helmikuu 99,99 dollaria sopimusoikeuden jälkeen 50 dollaria posti-alennusta, koska Inspire menee samaan hintaan, emme usko, että tekee nuoleskella järkeä, joten tekisi 't olla yllättynyt siitä, että hintojen lasku hieman lähikuukausina. Seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatkaa lukeneisuus HTC Freestyle lyödä AT & T 13. helmikuuta 100 dollaria

HTC Freestyle lyömällä AT & T 13. helmikuuta 100 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HTC Thunderbolt saa irrallisille mennessä Wirefly, Verizon viivästyksiä aloittaa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
Kolmannen osapuolen mobiili jälleenmyyjä Wirefly on juuri julkaissut seitsemän minuutin video yksityiskohtaisesti HTC Thunderbolt n unboxing menettelyn loistava yksityiskohtaisesti, mitä vain voi tehdä odottamaan potentiaalisille ostajille vielä sietämätöntä. Puhuminen odottaa, sana kadulla on, että puhelin saattaa viivästyä sen aiemmin huhuttu Ystävänpäivä käynnistää, pahaenteinen kuvakaappaus päälleni Droid Life sanoo, että on "ei ETA tällä kertaa," se tukee Amazon poistaminen julkaisupäivä sen Thunderbolt tuotesivulta. Mikä parasta, se ilmoitti unboxing, Wirefly vain sanoo, että se tulee "alkaa myydä Thunderbolt pian" tarjoamatta päivä - niin joo, kaikki merkit osoittavat avoin aikailla. Toivotaan, että se pysyy sisällä lyhyen rajoja helmikuuta, eh? Seuraa tauko koko video.

Jatkaa lukeneisuus HTC Thunderbolt saa irrallisille mennessä Wirefly, Verizon viivästyksiä aloittaa?

HTC Thunderbolt saa irrallisille mennessä Wirefly, Verizon viivästyksiä aloittaa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 15:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR | lähde Droid Life , Wirefly | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Vain 39% kirous heidän tietokoneet?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sXUu7JQ5vrs/Only-39-Curse-At-Their-Computers:
netbuzz kirjoittaa "Se mitä uskomme perustuu kyselyn 14284 yksityishenkilöiden tekemä tietoturvan toimittajana Avira. Tämä tutkimus osoitti, että 39 prosenttia vastaajista" kirottu tai huusi tietokoneen ääneen. " Ja Tietokonetta ei tarvita laskea vaikutuksia: 61% niistä, jotka osallistuvat kyselyn uskovat ole kertaakaan lausunut kirosanoja tai kohottivat äänensä suuntaan viallista konetta. Onko suurin osa meistä todella omistivat tällaisia merkittäviä itsenäisiä -ohjaus? Tai ehkä jotkut näistä itse ilmoitettu stoalaiset harjoita vähän valikoiva muisti? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Sigma tuo DP2x kompakti digikamera, jossa on Foveon X3 anturi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Meillä oli tunne, että uusi osa kameroista oli parhaillaan käyttöön takaisin Photokina, ja se varmasti näyttää siltä, että Sigman in ratsastaa. Sen jälkeen Fujifilm kiinteän zoom Finepix X100 ja Olympuksen Zuiko varustettu kompakti prototyyppi , Sigma esittelee high-end kompakti omaa DP2x. Tämä kannettava ampuja on jättiläismäinen anturi sisällä - itse asiassa 14 megapikselin Foveon X3 on samanlaisia kuin yhtiön (täysin massiivisempi) SD15 ja SD1 DSLRs. Sigma väittää anturi tässä noin 12x suurempi kuin mitä yleensä löytyy kameran tämän koon, jotta se voi tallentaa paljon rikkaampia värejä ja Oodles valoa. Kiinteä 24.2mm F2.8-objektiivi ei tee mitään zoomausta, mutta jotka rakastavat korjailla voi hyödyntää sisäisen manuaalisessa tilassa ja sen kyky vangita kuvia JPEG-tai RAW. On melko selvää, että elokuvan tila oli jälkikäteen - se tulee kirjautua leikkeitä 320 x 240, joka on juuri tarpeeksi, jotta voit itkeä, kun ajattelen, mitä olisi voinut. Ei ole kuvanvakain puhua, yhdeksän pisteen automaattitarkennus ja laaja ISO-100-3200, 1600 ja 3200 käytettävissä vain, kun kuvataan RAW. Sinun täytyy antaa omat SD / SDHC / SDXC kortti, ja teidän arvaus on yhtä hyvä kuin meidän, kun se tulee hintaa / release.

Sigma tuo DP2x kompakti digikamera, jossa on Foveon X3 anturi perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 14:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DPReview | Lähetä | Kommentit

Plextor M2 linja SATA III-pakkaus SSD saatavilla nyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/plextor-m2-line-of-sata-iii-packing-ssds-available-now/:
Olemme juuri saaneet sanan sakko folks at Plextor että M2-sarjan SATA 6Gb / s SSD (että näimme eilen yhdessä heidän Euroopan nimitys, m2s) ovat nyt saatavissa yhdysvalloissa ostaa. Aivan kuten heidän vanha maailma kollegansa, näitä huonoja pojat rock Marvell 88SS9174 ohjain ja niissä on juokseva luku on jopa 480 Mt / s ja juokseva kirjoittaa työttömyysprosentin 330MB / s. Saatavilla nyt 64GB, 128GB ja 256 valmiuksia 180 dollaria, 330 dollaria, ja 700 dollaria vastaavasti. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Plextor M2 linja SATA III-pakkaus SSD saatavilla nyt

Plextor M2 linja SATA III-pakkaus SSD saatavilla nyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 14:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yhdysvaltain Pyrkii veto Yli New Aluetunnukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCWj_yb-QuE/US-Seeks-Veto-Powers-Over-New-TLDs:
suraj.sun kirjoittaa "Obaman hallinto on hiljaa hakee voimaa, ja muut hallitukset veto tulevaisuuden ylätason verkkotunnuksia, liikkua joka herättää kysymyksiä sananvapauden, kansallista suvereniteettia, ja rooli valtioiden tulevaisuutta muovaava Internet. Panoksena on kenellä on valta seuraava aalto loppuliitteitä täydentää kunnianarvoisa. com,. org ja. netto. Ainakin 115 ehdotusta odotetaan tänä vuonna myös. auto. terveyteen. NYC. elokuva , ja. web-ja hakuprosessi voitaisiin viimeistellä kokouksessa San Franciscossa ensi kuussa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Westone ES5 custom-korvamonitorit tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/westone-es5-custom-in-ear-monitors-review/:
Jos olet kiinnostunut high-end audio vaihde ja erityisesti räätälöityjä ratkaisuja, olet varmasti kuullut nimisen yhtiön Westone. Toiminnassa vuodesta 1959, yritys on vuosikymmenten kokemus käsityö nappikuulokkeet ja ääni vaihde, ja se ei näytä he lopettamalla tahansa pian. Meillä oli mahdollisuus saada korvissamme valettu takaisin CES jotta voisimme tarkistaa yhtiön top-of-the-line malli, ES5, ja nyt meillä on ollut jonkin verran oikea aika laittaa ne läpi vauhti ja ovatko ne elää jopa hype - pään ohi tauon pikkuseikoista.

Jatka käsittelyssä Westone ES5 custom-korvamonitorit tarkastelu

Westone ES5 custom-korvamonitorit tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Verizon LG Revolution tukee Voice over LTE vuoden puolivälissä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (kuten useimmat operaattorit) on toistaiseksi kaino suunnitelmistaan liikkuvan pois puhelu palveluja sen LTE-verkon , osittain koska ääni ei peruspalvelu LTE - kaikki on yksinkertaisesti käsitellään tietoja, mikä tarkoittaa harjoittajilla on tarvitaan miettiä niiden vaihtoehtojen ja päättää, miten (ja milloin) lisätään ääni taikinaan. Olimme saaneet epämääräinen käsitys siitä Verizon LTE avaustapahtuma viime vuoden lopulla, että 4G ääni ei ollut yhtiön 2011 suunnitelmia, mutta käy ilmi, että ei ole totta: he nyt tulevat ulos sanoa, että LG vallankumous - ilmoitti CES-messuilla viime kuussa - tulee Verizon ensimmäinen VoLTE laitetta, kun se käynnistää vuoden puolivälissä. Luonnollisesti se putoaa takaisin CDMA ääni, kun olet poissa LTE-alue, mutta muutto edustaa harjoittajan ensimmäinen vauva askel 4G ääni valtakunnassa, se tulee tarjoamaan parempaa äänenlaatua kuin mihin olet tottunut perinteisten solu-ja lankapuhelut (sukua HD Voice , voimme kuvitella), joka on yksi sen myyntivaltteja kun se käynnistyy. Jokainen vaatimus on, että tämä on glacially hidas siirtyminen - Se kestää vuosia puhelimia tukemaan standardia laajalti ja LTE jalanjälkiä laajentaa kansallisesti, puhumattakaan välistä operaattorin puhelu yhteensopivuus - mutta se on iso liikkua kuitenkin . Katso lisää uutisia tästä on MWC ensi viikolla.

[Kiitos, Ravi]

Verizon LG Revolution tukee Voice over LTE vuoden puolivälissä perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNN | Lähetä | Kommentit

Ballmer kääntyy Geeks pelastuksen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xcWQHQJpgI8/Ballmer-Turns-To-Geeks-For-Salvation:
jfruhlinger kirjoittaa "Yksi kritiikkejä Steve Ballmer kuin Microsoftin toimitusjohtaja on, että joku tuli myynnistä, hän ei todellakaan saa mitä käynnissä innovatiivinen teknologian yritys on. Yhtiön hallitus alkaa kyseenalaistaa hänen suorituskyky - hän ei saanut hänen bonusta viime vuonna, koska Kin fiasko, esimerkiksi - näyttää siltä, että Ballmer aikoo asentaa insinöörien korkeilla paikoilla kääntää yhtiön ympärillä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Dell lupaa 10-tuumainen Windows 7 tabletti myöhemmin tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Meillä hyvin vähän tietoa tästä, mutta Dellin juuri ilmoittanut, että se aikoo tuoda 10-tuumainen Windows 7 tabletin markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Mukaan lehdistötiedotteen, se saa kohdistua ja yritysmarkkinoilla. Kuulostaako tutulta ? Jep, se kuulostaa HP Slate tekemiseen, mutta toivottavasti tämä on nopeampi ja pitäytyy laivaliikenteen aikataulu . Meillä ei ole muita yksityiskohtia nyt, mutta emme toivoen kaivaa lisää "Dell keinot Business" tapahtuma , joka tulisi aloittaa minä hetkenä hyvänsä. Pysy kuulolla lisää yksityiskohtia ...

Huom: kuvat yllä vedettiin Dell puolella noin Win 7 tabletti (kokonaiskuvan ihana PowerPoint tauon jälkeen) - Oletamme, että mitä laitteisto näyttää, mutta yritämme saada käsiimme jotkut parempia kuvia.

Jatka käsittelyssä Dell lupaa 10-tuumainen Windows 7 tabletti myöhemmin tänä vuonna

Dell lupaa 10-tuumainen Windows 7 tabletti myöhemmin tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dell laajentaa liiketoimintaansa kokoonpanolla uusia leveysasteilla OptiPlex pöytäkoneet ja Precision työasemat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-expands-business-lineup-with-new-latitudes-optiplex-deskto/:
Ettemme unohda, Dell on merkittävä yritys-pelaaja, ja tänään rekkalastillisen uusia laitteita ilmoitukset olisi edelleen jähmettyä, että käsite aivoissa asiassa. Siellä on 24 uutta business tietotekniikan ratkaisuja "kaikki, vaan maalata laajemman kuvan ... paljon kannettavat ja pöytätietokoneet. On mobiilipuolella, Latitude E5000-sarjan (E5420 ja E5520 varten talousarvion huolehtivia ammattilainen, alkavat $ 859) ja "business karu" E6000-sarjan (E6220, E6320, E6420 ja E6520 ATG) ylpeillä Intelin toinen sukupolvi Core alusten taustavalaistu näppäimistö, ja Latitude yhtenäisyyttä "yli 26 malleja. Liikkuvuus ei koske? Uusi OptiPlex pöytäkoneet (990, 790 ja 390, alkaa $ 650) on Intelin vPro-prosessori ja pieni jalanjälkiä. Precision T1600 työasema, joka on toinen sukupolven Intel Core / Xeon-prosessorit ja AMD / NVIDIA, alkaa 840 dollaria. Harrastukset närkästynyt? Tiedämme olemme peittelemättä paljon enemmän liike-y yksityiskohtia, joten jos olet halukas tietää enemmän, lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Dell laajentaa liiketoimintaansa kokoonpanolla uusia leveysasteilla OptiPlex pöytäkoneet ja Precision työasemat

Dell laajentaa liiketoimintaansa kokoonpanolla uusia leveysasteilla OptiPlex pöytäkoneet ja Precision työasemat perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Visualisoidaan: KIRFers paratiisi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/visualized-kirfers-paradise/:
Visualisoidaan: KIRFers paratiisi
LA ystäville asioita, Keep it Real Fake , löytää seuraavan knockoff ehkä hieman vaikeampi kuin odotettiin. Los Angeles poliisi vain murrettu varasto täynnä kolhi-off, asioita, kuten GiPhones , iPhoncs , PNPs ja Poops . Kaikista tämän roskaa, noin 10.000.000 dollaria arvoinen kaksi keikari löydettiin ja pidätettiin - kaksi keikari, joka oli rekisteriä, josta yli 7 miljoonaa dollaria voittoa. Tuntuu KIRFing ei maksa, vähän aikaa ainakin.

Visualisoidaan: KIRFers paratiisi perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 12:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde Cult of Mac | Lähetä | Kommentit

IDC kertoo 100.9M älypuhelimia myytiin vuoden viimeisellä neljänneksellä, tietokoneet outsold ensimmäistä kertaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
Jos olet ollut pitkällinen epäilystäkään siitä, että älypuhelin on uusi henkilökohtainen tietokone, ota vilkaista IDC: n uuden maailmanlaajuisen älypuhelin myynti numerot vuoden 2010 viimeisellä neljänneksellä, jossa opimme, että noin 100,9 miljoonaa yksikköä työnnetään kolmen kuukauden - - enintään mahtava 87,9 prosentin vuositason. Tämä luku vertaa 92100000 tietokoneita myytiin saman vuosineljänneksen aikana , joka, vaikka ennätys PC teollisuuden jäi pöly älypuhelimen stratosfäärin nousu. Tämä merkitsee hyvin ensimmäisen neljänneksen historian älypuhelimet outsold perinteisiä tietokoneita - ja ottaen huomioon kehityspolut että molemmilla toimialoilla ovat, olisimme yllättynyt, jos he koskaan flip-floppi uudelleen. Jos jotain, IDC: n ja muiden analyysi yritykset saattavat joutua säätämään nimikkeistön kertomusten vuosina, jos (tai kun) lähentyminen alustoilla, kuten Atrix 4G sen kannettavan telakan alkaa saada vetopalveluja. Tietenkin Bill Gates ja muut tämän teknologian ristipölytys ole yllätys - ja todellakin, joka voi kiistellä kädessä se pakkaus PC-virtalähde?

IDC kertoo 100.9M älypuhelimia myytiin vuoden viimeisellä neljänneksellä, tietokoneet outsold ensimmäistä kertaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 12:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink ReadWriteWeb | lähde IDC | Lähetä | Kommentit