tirsdag den 8. februar 2011

Sony julkaisi tiedot E-mount linssit, epätoivoisesti haluaa sinun rakentaa noin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/sony-releases-specifications-for-e-mount-lenses-desperately-wan/:
Sony julkaisi tiedot E-mount linssit, desparately haluaa sinun rakentaa noin
Jotkut vaihdettavien objektiivien standardit on iät ja ajat. Toiset taas ovat hieman moderni luomukset, ja Sonyn E-mount ehdottomasti kuuluu tähän jälkimmäiseen ryhmään. Olemme nähneet, että se osui HD-videokamerat sekä NEX-3 ja NEX-5 tiivistetään, mutta toistaiseksi suurin valikoima objektiiveja olemme vielä nähneet on tullut kohteliaasti yksinkertaisen adapterin . Sony haluaa että muuttaa vapauttaen "perus" eritelmiä E-mount vaihdettavien objektiivien järjestelmä ja näin ilmaiseksi, liikkua, että linssi päättäjien kuten Carl Zeiss ja Sigma on kaikki kehuttu - vaikka kukaan meni niin pitkälle, että sanovat "d todella alkaa tehdä tässä maku lasia. Niin, ja silmälasit NEX-5 Lego etsin ? Vielä täysin ilmaiseksi.

Jatkaa lukeneisuus Sony julkaisi tiedot E-mount linssit, epätoivoisesti haluaa sinun rakentaa noin

Sony julkaisi tiedot E-mount linssit, epätoivoisesti haluaa voit rakentaa joitakin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 09:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar