tirsdag den 8. februar 2011

HTC Thunderbolt saa irrallisille mennessä Wirefly, Verizon viivästyksiä aloittaa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
Kolmannen osapuolen mobiili jälleenmyyjä Wirefly on juuri julkaissut seitsemän minuutin video yksityiskohtaisesti HTC Thunderbolt n unboxing menettelyn loistava yksityiskohtaisesti, mitä vain voi tehdä odottamaan potentiaalisille ostajille vielä sietämätöntä. Puhuminen odottaa, sana kadulla on, että puhelin saattaa viivästyä sen aiemmin huhuttu Ystävänpäivä käynnistää, pahaenteinen kuvakaappaus päälleni Droid Life sanoo, että on "ei ETA tällä kertaa," se tukee Amazon poistaminen julkaisupäivä sen Thunderbolt tuotesivulta. Mikä parasta, se ilmoitti unboxing, Wirefly vain sanoo, että se tulee "alkaa myydä Thunderbolt pian" tarjoamatta päivä - niin joo, kaikki merkit osoittavat avoin aikailla. Toivotaan, että se pysyy sisällä lyhyen rajoja helmikuuta, eh? Seuraa tauko koko video.

Jatkaa lukeneisuus HTC Thunderbolt saa irrallisille mennessä Wirefly, Verizon viivästyksiä aloittaa?

HTC Thunderbolt saa irrallisille mennessä Wirefly, Verizon viivästyksiä aloittaa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 15:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR | lähde Droid Life , Wirefly | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar