tirsdag den 8. februar 2011

Dell lupaa 10-tuumainen Windows 7 tabletti myöhemmin tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Meillä hyvin vähän tietoa tästä, mutta Dellin juuri ilmoittanut, että se aikoo tuoda 10-tuumainen Windows 7 tabletin markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Mukaan lehdistötiedotteen, se saa kohdistua ja yritysmarkkinoilla. Kuulostaako tutulta ? Jep, se kuulostaa HP Slate tekemiseen, mutta toivottavasti tämä on nopeampi ja pitäytyy laivaliikenteen aikataulu . Meillä ei ole muita yksityiskohtia nyt, mutta emme toivoen kaivaa lisää "Dell keinot Business" tapahtuma , joka tulisi aloittaa minä hetkenä hyvänsä. Pysy kuulolla lisää yksityiskohtia ...

Huom: kuvat yllä vedettiin Dell puolella noin Win 7 tabletti (kokonaiskuvan ihana PowerPoint tauon jälkeen) - Oletamme, että mitä laitteisto näyttää, mutta yritämme saada käsiimme jotkut parempia kuvia.

Jatka käsittelyssä Dell lupaa 10-tuumainen Windows 7 tabletti myöhemmin tänä vuonna

Dell lupaa 10-tuumainen Windows 7 tabletti myöhemmin tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar