tirsdag den 8. februar 2011

Teleca työskentelevät Android alustan SiriusXM, mahdollistaa entistä Stern enemmän laitteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/teleca-working-on-android-platform-for-siriusxm-more-stern-on-m/:
Teleca työskentelevät Android alustan SiriusXM, Google menossa satelliitti? Tiedot ovat valitettavasti hoikka tässä, mutta olemme sana että satelliittinavigoinnin voimanpesä SiriusXM on menossa Android ainakin jotkut sen tulevaisuuden mobiili tarjoukset. Teleca, yritys, joka toimii pääosin kulissien takana kehittää ohjelmistoja suurten yritysten matkaviestinnän ja auto tilat, on kurkistaa sen pää pois reunan ympäri verho ilmoittaa uusi foorumi SiriusXM perustuva Android. Se antaa tukea tarkoitettuja laitteita taskut, mittaristot ja kodin viihdekeskuksia. Valitettavasti emme päässeet joku kertoa meille jotain lisää näiden laitteiden, mukaan lukien myös SiriusXM on itse haluavat vapauttaa uusia laitteita tai vain tukea enemmän olemassa olevia ratkaisuja, asioita, kuten Fordin AppLink ja Mini Connected . Koska menestys Pandora on todennut, että etusivulla olisimme varmaan laittaa rahamme jälkimmäisen, mutta ehkä me selvittää, mikä on turvallisempaa veto Mobile World Congress ensi viikolla.

Jatka käsittelyssä Teleca työskentelevät Android alustan SiriusXM, mahdollistaa entistä Stern enemmän laitteita

Teleca työskentelevät Android alustan SiriusXM, mahdollistaa entistä Stern enemmän laitteita perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar