torsdag den 7. april 2011

Time Warner Cable vie Viacom oikeuteen nähden TWCable TV iPad app; Viacom vastaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/time-warner-cable-takes-viacom-to-court-over-its-twcable-tv-ipad/:


Vaikka siellä on ollut paljon puhetta siitä, onko Time Warner on oikeus sisällyttää syötteitä kaapelikanavia harjoittaa uudessa TWCable TV app lisäksi yhtiön vapaaehtoinen poistaminen useita verkkoja on ollut erittäin vähän toimintaa asti. Time Warner Cable ilmoitti iltapäivällä se on jättänyt pyynnön Yhdysvalloissa käräjäoikeudessa Southern District of New Yorkissa tuomiota koskevat Viacomin kaapeliverkkoihin. Time Warner on edelleen säilyttää kuljetuksen sopimukset antavat sille oikeuden antaa tilaajille pääsyn tahansa näytöllä kotimaassaan, ei vain TV ja on ilmeisesti valmis todistamaan, että tuomioistuimessa - tai ainakin ajaa Viacom, Discovery, Fox ja muut valittavat verkot kohti edullisempia neuvottelut. App lisäsi seitsemän kanavaa aiemmin tänään , mutta odotamme Viacomin puoli tarinaa voit tarkistaa lehdistötiedotteen tauon jälkeen tai Time Warnerin virallinen blogi ymmärtää kantaansa täysin.



Päivitys: Viacom on vastannut sanomalla Time Warner "räikeästi tarttui oikeuksia, että niiden kilpailijat ovat neuvotelleet hyvässä uskossa saada" pakottaa se tiedosto oikeusjuttu omaa. Käsineet ovat virallisesti pois - tarkista koko teksti tauon jälkeen, tai PDF Verizon valittaa alla olevan linkin kautta.

Jatka käsittelyssä Time Warner Cable vie Viacom oikeuteen nähden TWCable TV iPad app; Viacom vastaa


Time Warner Cable vie Viacom oikeuteen nähden TWCable TV iPad app, Viacom vastaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 16:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TWCableUntangled , Verizon valitus (PDF) | Lähetä | Kommentit

Oscium n iMSO-104 kääntyy iPad, iPhonen sekoitettu signaali oskilloskoopit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:


Olemme nähneet oskilloskoopit repurposed kuten kellot ja MAME koneita , mutta tuskin koskaan nähdä heilurin swing vastakkaiseen suuntaan. IMSO-104, mutta itse asiassa kääntyy iPad, iPhone tai iPad kosketusta oskilloskoopin näytön. Käyttämällä Cypress Semiconductor järjestelmä siru, iMSO-104 touts 5MHz kaistanleveyttä ja peräti 12 megasamples sekunnissa ja muodostaa yhteyden laitteeseen tavalla telakkaliitin - mukaan sen tekijä, se on myös maailman pienin ja Useimmissa kannettava oskilloskooppi. Se on ihan hyvä, mutta mitä me todella haluamme tietää, se tukee Tennis kahdelle ? IMSO-104 on nyt saatavilla tilata etukäteen 300 dollaria, mutta jos olet kutina nähdä asia toiminnassa, voit ladata vastaavan app tänään ja antaa sille koeajoja. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Oscium n iMSO-104 kääntyy iPad, iPhonen sekoitettu signaali oskilloskoopit


Oscium n iMSO-104 kääntyy iPad, iPhonen sekoitettu signaali oskilloskoopit perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Cypress Semiconductor , Oscium | Lähetä | Kommentit

Engadget Podcast, live at 17:30 ET!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/the-engadget-podcast-live-at-5-30pm-et/:


On aika. Ja "aika" me tarkoitamme "aika saada pyydykset Engadget Podcast myllertävä jälleen." Hosts-illan juhlat ovat Engadget on juuri avattu uusi päätoimittaja, Tim Stevens , ja hänen oikea käsi, Darren Murph . Yhden yön (tai ehkä joka ilta muualla ikuisuuden), he myös liittyi Mobile Podcast miehistö, joka autamme heitä ohjata kurssin läpi outo ja kummallinen vedet kulutuselektroniikan uutisia viime päivää. Ettekö, rakas lukija, muuttaa itseäsi osaksi kuuntelija ja itsellemme yleisölle tauon jälkeen? Jotain kertoo sinun on iloinen teit.



PS - Jos olet liikkeellä, mutta eivät halua jäädä paitsi live pilailu, ustream on matkapuhelin asiakkaita Android, IOS-ja Windows Phone .

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, live at 17:30 ET!


Filed under:


Engadget Podcast, live at 17:30 ET! perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 17:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Brain-Computer Interface Works Puhe Centers

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3kG-B9uLPk/Brain-Computer-Interface-Works-With-Speech-Centers:

Scottingham kirjoittaa "Science Daily raportoi uuden tutkimuksen, joka käyttää elektrodit sijoitetaan puhe keskusten aivojen siirtää osoitinta ympäri näyttöä. Osallistujat kehotettiin lausumaan eri vokaaliäänteiden vaikka heidän aivotoiminnan oli jäsennetään ja analysoidaan. Kun analysoidaan ja liitetään kursorin ohjelman osallistujat oppi nopeasti käyttämään eri vokaaliäänteiden siirtää osoitinta näytöllä. järjestelmä pystyy erottamaan todellisen puheen ja kohdistin valvonta ajatus kuulostaa ".


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tanska tukee nyt EU Copyright Term Extension

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_N4RoXADZgg/Denmark-Now-Supports-EU-Copyright-Term-Extension:

airfoobar esitti pääkirjoitus Bernt Hugenholtz. Artikkelista "Huonoja uutisia Tanskasta. Mukaan virallisen lehdistötiedotteen, Tanskan hallitus on muuttanut kantaansa ja nyt kannattaa Euroopan komission ehdotusta laajentaa suoja-äänitteitä. Koska Tanska oli osa hauras määrävähemmistön Eurooppa-neuvosto, on olemassa vaara nyt, että EU: n puheenjohtajavaltio yrittää saada aikaan ehdotus muutamassa viikossa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Eläköön 20 vuotta Linux

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDVnb-RX-HY/Celebrating-20-Years-of-Linux:

dmbkiwi kirjoittaa "2011 tulee kuluneeksi 20 vuotta ensimmäisen julkaisun Linux-ytimen Linus Torvalds. Siitä lähtien, Linux-ytimen kanssa GNU-työkalujen ja koko joukko ohjelmisto on kehitetty harrastajat ja ammattilaiset osaksi toimivat järjestelmä, joka toimii pieni sulautettujen järjestelmien asti maailman nopeimmat supertietokoneet. " Linux Foundation isännöi juhlallisessa gaalassa tämän vuoden LinuxCon.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






B & N hyväksyi Nook Väri app väittää, koska et voi koskaan olla liikaa app. tallentaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/bandn-accepting-nook-color-app-submissions-because-you-can-never/:


Tuleva firmware päivitys ja Nook Color on muotoutumassa olevan mojova yksi on e-lukija cum Android tabletti. Barnes & Noble on nyt ilmoittanut, että se on virallisesti avata laite kehittäjille, ja ryhtyvät app väittää kautta kehittäjä sivuston välittömästi. Nook on pitkään ollut yksi parhaista otsatukka for your buck alati laajeneva maailmassa Android tabletteja, ja kaikki mitä on jäljellä nyt Honeycomb - ja ei, hakata satama ei lasketa.

B & N hyväksyi Nook Väri app väittää, koska et voi koskaan olla liikaa app. tallentaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 15:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Käyttämällä alkulukuja tuottaa Taustat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APjK8JzluWc/Using-Prime-Numbers-to-Generate-Backgrounds:

bpeh123 huomautti artikkeli tuottavan luonnonmukaisesti kaakeloitu taustoja innoittamana elinkaaren cicadas. Juju on päällekkäin useita tausta laatat prime leveys mikä tuottaa sarjan, joka ei toista riittävän pitkän ajan. Tämä tuo näennäisen väärinkäytös ja tekee taustalla vaikuttavat paljon luonnollista.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Droidi X2 ilmestyy luonnossa vielä erottaa Droid X

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/droid-x2-reappears-in-the-wild-still-indistinguishable-from-dro/:


Olet nähnyt sen ennen ja nyt näet sen uudelleen. Droid X2 että Motorola vaikuttaa haluttomalta ilmoittaa antanut jälleen rankaisematta esiintyminen luonnossa. Se on edelleen keinutuoli Android 2.2 ja siellä valitettavasti ole merkkejä siitä LTE hyvyyden, mutta epäilemme muutoksia, joiden perusteella 2 ja sen nimi tulee tapahtumaan konepellin alle. 8 megapikselin kamera takaosaan tulee sama dual-LED matriisi ja HD Video etiketissä alkuperäisen Droid X, jälleen kerran antaa meille mitään vihjettä siitä, mitä tarkalleen Motorolan päivitetty. Sitten taas, mitä hauskaa tietää kaiken etukäteen?

Droidi X2 ilmestyy luonnossa vielä erottaa Droid X perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Langaton Hyvyys | lähde Android Keski | Lähetä | Kommentit

Microsoft julkaisee Bing haku app räätälöity nimenomaan iPad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:


Oletko huomannut Bing IOS app ei aivan niin tabletti optimoitu kuin se voisi olla? Microsoft näyttää olevan samaa mieltä kanssanne, sillä se on juuri julkaissut uuden version Bing on suunniteltu hyödyntämään iPad tilavampi ulottuvuuksia. Se toimii sekä sukupolvien tabletin, mutta IOS 4,2 vaaditaan, ja tuo arsenaali herkkuja houkutella käyttäjiä antamaan sille yrittää. Kehitys alalla toimii jopa top-etsinyt kohteita Bing, oma elokuva-ja perävaunu-haku osio auttaa sinua matinea päätöksiä hieman helpompaa, ja useita kartta näkemyksiä valaisee sinua turn-by-turn suuntiin ja todellinen -aika kauttakulku info. On jopa säätiedot enintään viisi kaupunkia MSN Sään ja jos jostain syystä et löydä touch-centric käyttöliittymä mieleisekseen, siellä Bing Voice Search vaihtoehto myös. Kaikki ilmaiseksi. IPad. Poika, joka on mustelma jotkut egojen vuonna Redmond. Video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft julkaisee Bing haku app räätälöity nimenomaan iPad


Microsoft julkaisee Bing haku app räätälöity nimenomaan iPad perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Firefox 5 aikataulutetut 21 kesäkuu Julkaisu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NKC75AOVn84/Firefox-5-Scheduled-For-June-21-Release:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Mozilla on päivittänyt Firefoxin 5 julkaisu aikataulu ja on ilmeisesti nopeatempoista, että se voi vapauttaa selaimen jopa aikaisemmin kuin aiemmin oletettiin. Julkaisu veti vuoteen viikolla 21. kesäkuuta. Mozilla on nyt käytössä myös Chrome-kuin versiointi järjestelmä Firefox - jos lopullinen Firefox 5 voidaan kutsua Firefox 5.6.44.144, esimerkiksi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Vapaa DARPA ohjelmiston avulla pelaajat Hunt Sukellusveneet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_KFbX9Ni6Yg/Free-DARPA-Software-Lets-Gamers-Hunt-Submarines:

coondoggie kirjoittaa "Jos olet koskaan halunnut mennä torpedo-to-torpedoida kanssa Submariner, nyt on tilaisuutesi. crowdsource ajattelevien ihmiset on Defense Advanced Research Projects Agency kaulitaan online peli, jonka avulla pelaajat yrittävät saada kiinni vaikeasti, hiljainen vihollisen sukellusveneitä. mukaan DARPA Sonalysts Combat Simulations Dangerous Waters ohjelmisto on kirjoitettu jäljittelemään todellisia väistelytekniikat käyttää sukellusveneiden haastava jokainen pelaaja seurata niitä menestyksekkäästi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






7,4-richterin maanjäristys iskee Off Japanin tsunami kuulutukseen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4Qbd8wdcjg/74-Magnitude-Earthquake-Strikes-Off-Japan-Tsunami-Alert-Issued:

On uutiset että 7,4 järistys on iskenyt rannikolla Japanin ja Tsuanmi varoitus on tehty. Lähetä päivitykset kommentteja.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Onko tiede vain uskon asia?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKA2efGxAr4/Is-Science-Just-a-Matter-of-Faith:

Hugh Pickens kirjoittaa "Pastabagel kirjoittaa, että varsinaisen tieteellisen kysymyksiin alkuperästä maailmankaikkeuden, ihmisen evoluutiota, ja perusluonteesta kosmoksen liittyy asioita, kuten aaltoyhtälöiden ja Kvanttisähködynamiikka ja molekyylibiologia, että hyvin harvat ei-tutkijat voi koskaan toivoa ymmärtää ja että jos olemme rehellisiä itsellemme, meidän on myönnettävä, että me hyväksymme uskomattoman monimutkaisia ​​tieteellisiä ilmiöitä fysiikan, tähtitieteen ja biologian läpi uskon kautta, ei syy. Kun Richard Fenyman kirjoitti "Luulen voidaan sanoa, että kukaan ei ymmärrä kvanttimekaniikkaa ", hän oli myös itse mikä on hämmentävää kun ajatellaan, miten paljon kirjoja, hän kirjoitti, että aiheesta. Tosiasia on, että se kestää vuosia oma tutkimus ennen kuin tieteellisen totuuden sen varsinaisessa, matemaattista ja symbolinen lomakkeet ymmärtää. Loput meistä luottaa asiantuntijoita selittämään sitä, joku on nähnyt ja ymmärtänyt totuuden ja voi tyhmä se alas meille kielellä voimme ymmärtää. Ja siinä piilee suuri ongelma tiede ja tutkijat. Useimmille Tiede on oikeastaan ​​kysymys luottamuksesta asiantuntija, joka kertoo sen meille ja uskoa, mitä he kertovat. luottamus ja usko. Faith. Ei ymmärtää. Miten voimme ymmärtää tieteen, jos emme voi ymmärtää tieteen kielenä? "Olemme eivät opi tieteen tehdä tiedettä, me opimme tieteen lukemalla ja ulkoa. Samalla tavoin me opimme historiasta. Haluatko todella tietää, mitä atomi on, tai että Higgsin bosoni on melko tärkeä asia, tai ette vain hyväksyä ne, mitä joku kertoi sinulle ne? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.