torsdag den 7. april 2011

Microsoft julkaisee Bing haku app räätälöity nimenomaan iPad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:


Oletko huomannut Bing IOS app ei aivan niin tabletti optimoitu kuin se voisi olla? Microsoft näyttää olevan samaa mieltä kanssanne, sillä se on juuri julkaissut uuden version Bing on suunniteltu hyödyntämään iPad tilavampi ulottuvuuksia. Se toimii sekä sukupolvien tabletin, mutta IOS 4,2 vaaditaan, ja tuo arsenaali herkkuja houkutella käyttäjiä antamaan sille yrittää. Kehitys alalla toimii jopa top-etsinyt kohteita Bing, oma elokuva-ja perävaunu-haku osio auttaa sinua matinea päätöksiä hieman helpompaa, ja useita kartta näkemyksiä valaisee sinua turn-by-turn suuntiin ja todellinen -aika kauttakulku info. On jopa säätiedot enintään viisi kaupunkia MSN Sään ja jos jostain syystä et löydä touch-centric käyttöliittymä mieleisekseen, siellä Bing Voice Search vaihtoehto myös. Kaikki ilmaiseksi. IPad. Poika, joka on mustelma jotkut egojen vuonna Redmond. Video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft julkaisee Bing haku app räätälöity nimenomaan iPad


Microsoft julkaisee Bing haku app räätälöity nimenomaan iPad perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar