torsdag den 7. april 2011

Disney World's Haunted Mansion saa interaktiivinen päivitys, digitaalinen Spooks (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/disney-worlds-haunted-mansion-gets-interactive-upgrade-digital/:


Ei voi olla niin pelottavaa kuin Walt Disney World's Hall presidenttien , mutta Floridan puistoon Haunted Mansion juuri aavemainen päivityksen. Ride loppuhuipennus, joka aiemmin sijoitettu liftaamista haamuja - Poiketen puoli-hopeoidut peilit - rinnalla hyväuskoinen kävijöitä on nyt tiettävästi käyttäen erilaisia ​​digitaalisia peilit ja anturit tehdä asioita enemmän vuorovaikutteinen. Toisin kuin vain avautumisen vieressä matkustajia, Disneyn Esra, Gus, ja Phineas on nyt varustettu repiä pään irti, räjäyttää ilmapallo-tyyliin, ja lähetä se purjehtii. Toki se kuulostaa pelottavalta, mutta tämä on Disney, sama yhtiö, joka ei katso painajainen-asiakkuutta ominaisuuksia robotti Obama . Saat kurkistaa uusi Creepers, piip video jälkeen tauon.

Jatka käsittelyssä Disney World's Haunted Mansion saa interaktiivinen päivitys, digitaalinen Spooks (video)


Disney World's Haunted Mansion saa interaktiivinen päivitys, digitaalinen Spooks (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 19:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Inside Magic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar