torsdag den 7. april 2011

Time Warner Cable vie Viacom oikeuteen nähden TWCable TV iPad app; Viacom vastaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/time-warner-cable-takes-viacom-to-court-over-its-twcable-tv-ipad/:


Vaikka siellä on ollut paljon puhetta siitä, onko Time Warner on oikeus sisällyttää syötteitä kaapelikanavia harjoittaa uudessa TWCable TV app lisäksi yhtiön vapaaehtoinen poistaminen useita verkkoja on ollut erittäin vähän toimintaa asti. Time Warner Cable ilmoitti iltapäivällä se on jättänyt pyynnön Yhdysvalloissa käräjäoikeudessa Southern District of New Yorkissa tuomiota koskevat Viacomin kaapeliverkkoihin. Time Warner on edelleen säilyttää kuljetuksen sopimukset antavat sille oikeuden antaa tilaajille pääsyn tahansa näytöllä kotimaassaan, ei vain TV ja on ilmeisesti valmis todistamaan, että tuomioistuimessa - tai ainakin ajaa Viacom, Discovery, Fox ja muut valittavat verkot kohti edullisempia neuvottelut. App lisäsi seitsemän kanavaa aiemmin tänään , mutta odotamme Viacomin puoli tarinaa voit tarkistaa lehdistötiedotteen tauon jälkeen tai Time Warnerin virallinen blogi ymmärtää kantaansa täysin.



Päivitys: Viacom on vastannut sanomalla Time Warner "räikeästi tarttui oikeuksia, että niiden kilpailijat ovat neuvotelleet hyvässä uskossa saada" pakottaa se tiedosto oikeusjuttu omaa. Käsineet ovat virallisesti pois - tarkista koko teksti tauon jälkeen, tai PDF Verizon valittaa alla olevan linkin kautta.

Jatka käsittelyssä Time Warner Cable vie Viacom oikeuteen nähden TWCable TV iPad app; Viacom vastaa


Time Warner Cable vie Viacom oikeuteen nähden TWCable TV iPad app, Viacom vastaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 16:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TWCableUntangled , Verizon valitus (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar