torsdag den 7. april 2011

Samsung kiistää puheet Galaxy S II viivästyksiä, lupauksia huhtikuu käynnistää ainakin paikoin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/samsung-refutes-talk-of-galaxy-s-ii-delays-promises-april-launc/:


Joten eilen saimme kuulla, että Samsungin aikoo nopeuttaa dual-core Exynos prosessorin sisällä sen Galaxy S II on 1.2GHz , mutta siellä oli myös sana, että puhelimen voi kärsiä takaisku kannalta julkaisupäivää. Tänään yritys on tweeted ulos kaksiosainen huomautus vakuutti meille, että näin ei tapahdu, ja asiat etenevät "suunnitelmien mukaisesti." Huhtikuuta tulee nähdä ensimmäinen vähittäiskaupan ulkonäkö 8.5mm paksu Android puhelin, vaikka Samsung ei neuvoja, että "se on vähitellen rullattu pois kaikilla markkinoilla mukaan paikallisten käynnistää aikataulua." Tämä kuulostaa meille kuin mitä huhtikuu saatavuus saamme tulee olla etusijalla markkinoiden ja / tai rajoitettu määrä, mutta otamme mitä voimme saada.



[Kiitos, Erik ]

Jatka käsittelyssä Samsung kiistää puheet Galaxy S II viivästyksiä, lupauksia huhtikuu käynnistää ainakin paikoin


Samsung kiistää puheet Galaxy S II viivästyksiä, lupauksia huhtikuu käynnistää ainakin paikoin perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 06:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ Samsungtomorrow (Twitter) (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar