onsdag den 23. februar 2011

iBike Dash tekee iPhonesta tai iPod touch tulee pyöräilytietokoneelle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:


Siellä ei ole juuri mitään pulaa tapoja asentaa iPhonen tai iPod touchin pyörä, mutta on selvästi vähemmän vaihtoehtoja, jotka todella kääntää IOS-laite täysimittaiseksi pyöräily tietokoneeseen, joka voi korvata siitä tykkää Garmin . Tämä uusi iBike Dash laite lupaa tehdä juuri niin, vaikka. Se ei vain taloja laite on suojaava, vedenpitävä kuori, mutta se sisältää ANT + nopeus anturi ja on yhteensopiva muiden ANT + laitteet, jotta voit mitata sykettä ja poljento. Se on myös tilaa ylimääräinen akku pidentää juoksusi aika, ja se luonnollisesti käyttää vapaa app, joka hyödyntää iPhonen GPS ominaisuuksia (ei sisäänrakennettu GPS täällä auttamassa iPod touch-käyttäjät). Tietenkin kaikki keinot tämäkin maksaa huomattavasti enemmän kuin pelkkä pyörä mount - katso perusmoottori asettaa sinut takaisin 199 dollaria, kun taas deluxe-paketti (mukaan lukien poljento ja HR seuraa mukana ylimääräinen akku ja laturi) kulkee 329 dollaria .

Jatka käsittelyssä iBike Dash tekee iPhonesta tai iPod touch tulee pyöräilytietokoneelle


iBike Dash tekee iPhonesta tai iPod touch tulee pyöräilytietokoneen perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iBike Dash | Lähetä | Kommentit

Stuxnet's Legacy: Get Back to Basics tai Get omistuksessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UA8wtVLpym4/Stuxnets-Legacy-Get-Back-to-Basics-or-Get-Owned:

Gunkerty Jeb kirjoittaa "hyökkäyksiä, kuten Stuxnet, Operation Aurora tai GhostNet eivät ole sitä, mitä eniten yritysten ja järjestöjen on oltava huolissaan. Yksinkertainen tosiasia on, että useimmat organisaatiot ovat jäämässä kauas ja suojaavat samat uhat, jotka he kohtaavat varten Viimeisten 10 vuoden aikana. SQL injection, phishing, ilkeä liitetiedostoja, social engineering. Old, jokainen niistä. Ja vielä, edelleen uskomattoman tehokkaasti vaarantamatta verkostoja joitakin tunnetuimpia ja teoreettisesti parhaiten suojatut yrityksiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






eBook lainakirjasto Aloittaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/467Bglz7aGo/eBook-Lending-Library-Launched:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Open Library on käynnistänyt eBook lainaohjelma. Kannatusyhdistys Tämän Internet Archive johtama ryhmä kirjastot voivat lainata enintään viisi kirjaa kerralla, enintään kaksi viikkoa. Kuten teokset, e-kirjoja voi olla lainaan vain yksi asiakas kerrallaan. organisaation mieltää tämän mallin antaa enemmän bang for kirjastojen taalaa. kirjat ovat enimmäkseen 20-luvun otsikot. Jotkut kirjastonhoitajat ovat kirjoja, jotka ovat liian heikkoja tai harvinaisia luotonannossa ja tarkistaa ne eBook luotonantoa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Shakki Pelit käännetty Music

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8l6kvjPRWfM/Chess-Games-Translated-To-Music:

Anonyymi lukija kirjoittaa Blogger Jonathan W. Stokes käytetään algebra kartta kuuluisa shakkipeleistä päälle piano, ja sitten tulostetaan tulokset MP3. Sävelet luodut yllättävän kuunneltavaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Työnantaja ole Salasana pyynnöt Suspended

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FlUWdpsbo_M/Employer-Facebook-Password-Requests-Suspended:

Hugh Pickens kirjoittaa The Washington Post raportoi, että Marylandin Department of Public Safety ja rikosseuraamusalan on keskeyttänyt noin vuoden vanha käytäntö pyytää mahdollisten työntekijöiden vapaaehtoisesti paljastaa heidän käyttäjätunnuksensa ja salasanansa sosiaalisen median verkkosivustoja, kuten Facebook. Lausunnossaan, osasto sanoi pyynnöt käyttäjätunnuksia ja salasanoja oli vapaaehtoista, ja ei ollut otettu huomioon arvioitaessa työnhakijoita. kuitenkin "valossa nämä huolenaiheet ACLU ja koska tämä on vasta kehittymässä alueen lakia, Yksikössä on keskeytetty prosessi pyytää sosiaalisen median tietoja 45 päivää tarkistamaan menettelyä ja varmistaa, että käytetään johdonmukaisesti ja tarkoituksenmukaisesti. "Me kuulu tämän tarinan takana kun ACLU vei asian.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: tietoturvasta ja Event Management toteutus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XtFyJefhzAM/Book-Review-Security-Information-and-Event-Management-Implementation:

brothke kirjoittaa "Monien erilaisten sisään ja tarkastaa tietojen, tietoturvasta ja Event Management (Siem) yrittää vahvistaa, että yhdistämällä korreloivia ja normalisoi loki ja tilintarkastus tiedot. Lopputuloksena on yksi näyttö, joka esittelee kaikki erillisten data yhteinen tekijä. Vaikka suuri teoriassa, paholainen on yksityiskohdissa, ja siellä on runsaasti yksityiskohtia käyttöön SIEM yritysverkkoihin. tietoturvasta ja Event Management toteuttaminen tarjoaa vankan käyttöönotto, yleiskatsaus ja analyysi siitä, mitä SIEM (tunnetaan myös nimellä SIM, SEM, SEIM ja muut), ja mitä tarvitsee mennä sen tehokkaan käytön ja toiminnan. " Lue alla muualla Ben katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Epävarma tulevaisuus New Yorkin Viimeksi Arcade

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hASwtC1jJGA/The-Uncertain-Future-of-NYCs-Last-Arcade:

HansonMB kirjoittaa "Noin lähes samaan aikaan joka vuosi, huhut alkaa ilmaantua että Chinatown Messut, viimeinen rakastettu jäänne New Yorkin pelihallissa kulta, pian edessään viimeisinä päivinä. Se tapahtui taas viime viikolla, kun tweets ja blogiviestit reignited puhua legendaarinen arcade n välitön sulkeminen. Ilman edes puhua kenellekään, voit tuntea uhkaava pelko sillä pelaajat kaikenikäiset söi tavallista painiketta nostavaan harrasteita. Mutta Fair, joka on ollut tavalla tai toinen on Mott Streetillä aivan Canal 1950-luvulta lähtien, ei aio antautua ilman taistelua. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






MacBook Pro tiedot vuotanut iPad Event 2 maaliskuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGpfz4x7FPQ/MacBook-Pro-Specs-Leaked-iPad-Event-March-2:

Stoobalou päivitykset meitä eri Apple huhuja, sanoen: "Napsahtaa Applen välitön päivitys MacBook Pro-on vuotanut, vahvistaa useimmat huhut tekemässä kierrosta." Light Peak näyttää se kutsutaan Thunderbolt. 13 "ominaisuus 2,3 GHz Dual Core i5s ja 4 gigan muistia. Lisäksi MacBook Pro huhuja, iPad päivitys huhut on vahvistettu, ja kutsut lähtevät ulos virallisen ilmoituksen 2. maaliskuuta.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






SlingPlayer Mobile for iPhone-iPad päivitetty video-ulostulo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/slingplayer-mobile-for-iphone-and-ipad-updated-with-video-out-supp/:


Jos sinulla on iPod, iPhone tai iPad SlingPlayer Mobile App, sinun täytyy nyt Slingbox mennä, koska sovellus on vain päivitetty tukea video out yli Komponenttikaapeli korkealaatuisia tilassa. Versio 2.1 sisältää myös joitakin täsmentämätön bugikorjauksia, mutta emme miettiminen mahdollisuus katsoa televisiota, television korkean bittinopeuden purojen on enemmän kuin tarpeeksi saada käyttäjät muussaamiseen että päivitä-painiketta ja kaivaa käyttämättömät liittimet.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

SlingPlayer Mobile for iPhone-iPad päivitetty video-ulostulo perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 12:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iPad , iPhone | Lähetä | Kommentit

Mobiilivakoiluohjelmia Konferenssit Into puhelut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cU6eyHxA1rI/Mobile-Spyware-Conferences-Into-Your-Calls:

wiredmikey kirjoittaa "raportit useita muunnoksia Android Virus" Hong Tou Tou "eivät näy, joka on pääasiassa työskennellyt tiensä älypuhelimissa vaihtoehtoisilla app. markkinapaikkoja. Tänään näimme raportit uuden variantin vakoiluohjelmien Spy.Felxispy kohdentamisen Symbian-laitteisiin, tunnistaa National Computer Virus Emergency Response Centre of China. Yli tusina muunnelmia vakoiluohjelmista on syntynyt, koska ensimmäinen nähtiin, ja uusin on vaikuttanut 150000 + laitteet. Asennuksen jälkeen spyware päälle konferenssin Call-toiminto laitteen ilman käyttäjän tietoisuutta. Kun käyttäjä tekee puheluita, vakoiluohjelmat automaattisesti lisää itse soittaa seuraamaan keskustelua. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Applen tilalla iPad 2 tapahtuma 2 maaliskuu ... me olla siellä livenä!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/apples-holding-an-event-on-march-2nd-well-be-there-live/:


Hei katso tuota! Huhut paikkansa. Apple järjestämme mediatapahtuman 2 maaliskuu ... ja Engadget on siellä elää kattaa koko juttu. Kuten voitte kertoa, kuva yllä (lähetetty kutsua), tämä tulee olemaan kyse tabletteja - iPads, jos tarkkoja ollaan.

Applen tilalla iPad 2 tapahtuma 2 maaliskuu ... me olla siellä elää! perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 11:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsung Captivate päivitys Froyo sidottu huomenna 24. helmikuuta (päivitetty: HTC Aria päivitys tulossa "pian")

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:

Yksi väärä hälytys on jo tarpeeksi paha, mutta kaksi olisi positiivisesti paha, eikö? Olemme varovaisen optimistisia, että Samsung ja AT & T ovat vakavasti tällä kertaa lähettämistä Captivate n päivityksen Android 2.2 alkaa huomenna, toinen askel Sammyn pitkä, vievällä tiellä saada kaikki lupaamansa Galaxy S päivitykset ulos ovesta. Olemme varmoja, että omistajat ovat menossa ymmärtää joitakin yksinkertaisia nautintoja elämässä että Froyo (ja piparkakku ) omistajat ovat tottuneet itsestäänselvyytenä kuten on voitava liikkua apps ulkoisia tallennuslaitteita ... ja se kaikki on vain tunnin päässä. Voitko tuntea jännitystä?



Päivitys: in virallinen Facebook video juuri lähetetty , AT & T mainitsee, että se on jo kokeilun aikana Froyo päivityksen HTC Aria myös - ja se olisi tulossa "hyvin pian."

Samsung Captivate päivitys Froyo sidottu huomenna 24. helmikuuta (päivitetty: HTC Aria päivitys tulossa "pian") alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 11:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ GalaxySsupport (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Motorola Atrix 4G kannettavan telakan demo yksiköissä on multitouch trackpads - mutta sinun ei

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:


Olimme masentunut sen selville , että tarkastelu yksikkö Laptop telakka Moto n Atrix 4G ei ole multitouch ominaisuus, joten rullata melko vanhanaikainen asia - ja se, että työpöydän rakentaa Firefox näkyvästi osaksi Webtop ominaisuuksia, vieritys on jotain voit tehdä varsin vähän. No, tämä on, jos se saa outoa: joukko ihmisiä xda-kehittäjät ovat puhuneet siitä, että myymälä-demo yksiköt kannettavan telakan näyttävät salaperäisesti on multitouch lisätty, ja ainakin yksi juliste toteaa, että Motorolan edustaja, joka vieraili lähikauppa kun takana oli multitouch toimi niin hyvin. Tämä tarkoittaa yhtä kolmesta asiasta: joko nämä yksiköt ovat fyysisesti erilaisia laitteita, ne näytät esijulkaisuversion firmware päivitys, tai he ovat saaneet ominaisuus, joka veti viime hetkellä, ehkä koska se ei toiminut kovin hyvin. Valitettavasti tämä vaikuttaa realistiselta, koska Motorola on ilmoittanut meille, että kannettavan telakan laitteistosta ei tue multitouch ja se me emme voi odottaa Lisätään tiellä - mutta mitä voimme toivoa.



[Kiitos, Caleb]

Motorola Atrix 4G kannettavan telakan demo yksiköissä on multitouch trackpads - mutta sinun ei alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 11:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit