onsdag den 23. februar 2011

Punasilmäisyyden yleiskaukosäädin tuo "mini" app iTunesin käyttäjille, jotka haluavat jotain yksinkertaisempaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/redeye-universal-remote-launches-mini-app-on-itunes-for-users/:

Punasilmäisyyden yleiskaukosäädin tuo "mini" app iTunesin käyttäjille, jotka haluavat jotain yksinkertaisempaa

Tiesitkö, että punaiset silmät eivät ole välittömästi aiheutunut unenpuute, vaan kuivumiselta ja ärtymys yksinkertaisesti jättämällä ne auki liian pitkään? Samalla kun pohdimme, että pommi, jos olet menettämässä nukkua yrittää selvittää oman Punasilmäisyyden yleiskaukosäädintä järjestelmän takana oleva yritys järjestelmä, ThinkFlood on sinulle jotain. Nykyinen ratkaisujen avulla käyttäjät voivat luoda toimintaa, joka käynnistyy ja ohjataan useita laitteita samanaikaisesti, mutta uusi "mini" app nyt saatavilla App Store helpottaa että suuresti, "laite keskittynyt" lähestymistapa toimii enemmän kuin perus yleiskaukosäädin. Se ei ole tarkalleen, kuinka olimme valita käyttää 49 dollaria IR-adapteri , mutta jos olet niin taipuvainen tämän ilmaisen latauksen pitäisi tarjota enemmän valtaa kuin vallan käyttäjä.

Jatka käsittelyssä Punasilmäisyyden yleiskaukosäädin tuo "mini" app iTunesin käyttäjille, jotka haluavat jotain yksinkertaisempaa


Punasilmäisyyden yleiskaukosäädin tuo "mini" app iTunesin käyttäjille, jotka haluavat jotain yksinkertaisempaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 10:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar