onsdag den 23. februar 2011

BMW Connected osua 1-sarjan autoja ensimmäinen, voit piipittää sinun piittaamatta nopeusrajoituksista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/bmw-connected-hitting-1-series-cars-first-lets-you-tweet-your-d/:

BMW Connected osua 1-sarjan autoja ensimmäinen saavat sinut Tweet sinun piittaamatta nopeusrajoituksista

BMW Connected app on saatavilla muutamia kuukausia, seuraavat jalanjälkiä Mini Connected kun se istuu siellä, ja pilkaten sinua App Storesta . Tiesimme autot tukevat ominaisuus olisi tulossa maaliskuu , ja nyt tiedämme, mitkä on ensimmäinen: BMW: n hoikka pieni 1-sarjan. Jotta streaming radio ja jopa videokuvaa (kun auto on paikallaan) kojelautaan asennettu näyttö sinun tulee rasti ruutuun vieressä € 150 (noin $ 205) vaihtoehto. Teidän asianmukaisesti varustetun auton voit saada Facebook ja Twitter-syötteet lukea teille ja jopa tarjota automatisoituja ratkaisuja käyttämällä "ajoneuvon tiedot kuten ajonopeus, ulkolämpötila tai navigaattorin." Toivomme auto voi soveltaa joitakin korusanoin tällaisia faktatiedot, kuten "Bat Out Of Hell" niille erityisen lämmin päivää olet ajo korkea nopeus epämiellyttävä lähtöpaikan.

Jatka käsittelyssä BMW Connected osua 1-sarjan autoja ensimmäinen, voit piipittää sinun piittaamatta nopeusrajoituksista


BMW Connected osua 1-sarjan autoja ensimmäinen, voit piipittää sinun piittaamattomuus nopeusrajoituksista perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 10:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar