onsdag den 23. februar 2011

Drive Bender vapautetaan, tarjoaa korjata WHS Drive Extender suru

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/drive-bender-released-offers-to-fix-your-whs-drive-extender-woe/:

Drive Bender vapautetaan, tarjoaa korjata WHS Drive Extender suru Kun Microsoft ilmoitti, että tappaa Drive Extender tech sen tulevan Vail julkaisun Windows Home Server , monet WHS fanit kaadetaan 40 päälle kansi heidän MediaSmart-palvelimet. Vastauksena kaikki vettynyt Takuu HP päätti tappaa sarja ja hyvin, asiat olivat etsimässä hirveä. Itse Drive Extender ei osaa Windows Home Server 2011 , eli ei integroitu kyky helposti lisätä ja poistaa levyjä yhdestä poolin varastointi - mutta jättää yksilöiden tarjota korjata. Nyt voit kokeilla Drive Bender, eräänlainen vaihtoehto Drive Extender kehittänyt yritys nimeltä Division-M ja sanoi toimimaan minkä tahansa maku Windowsin ja tarjota samanlaista levy sulautuvan ja monistamiseen toimintoja, mutta sen epävirallinen tavalla. Beta on nyt saatavilla, jos et tunne hieman rohkea kuin me.



[Kiitos, JagsLive]

Drive Bender vapautetaan, tarjoaa korjata WHS Drive Extender suru perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 02:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink HomeServerLand | lähde Drive Bender | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar