lørdag den 15. januar 2011

Googlen Push WebM kanssa IE9, Safari Plugins

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CfnOL_CaJqA/story01.htm:
surveyork kirjoittaa tämän "uuden luvun selaimen sodat" Google puolustus päätöksestään vetää H.264 päässä Chromen HTML5 kävi ilmi, että se laittaa ulos WebM lisäosia Internet Explorer 9 ja Safari. Odotatko mitään virallista Applen tai Microsoftin Google aikoo kehittää laajennuksia, jotka kuorma sen itsensä omistamia videopakkauksenhallinnan. minkäänlaista aikataulua ei annettu. " Joten Google saa aloittaa niiden suunnitelma maailmassa WebM herruudesta. He tarjoavat WebM lisäosia selaimet H.264 vain liiga, joten käytännössä kaikki pormestari selaimissa on WebM tuki-tavalla tai toisella. kavala liikkua? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Crytek hakee IOS kehittäjät, jättää meille vierasta on syytä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Oletko kiinnostunut ja kykenevät kehittämään "monimutkainen, integroitu iPhone / iPad sovelluksia"? Crytek haluavat kuulla teiltä, niin kuin kirjoittaja CryEngine on tällä viikolla esitellyt aikoo hypätä omenatarhassa tunnetaan IOS kautta työpaikkaa. Valitettavasti ei ole mitään suoraa mainintaa mobiiliversiota Crysis, joskin rajallisen valikoiman Crytekin toiminnasta, yhtiö on selvästi haluavat kehittää joko IOS peli tai peli seuralainen app. Sen lisäksi työn vaatimukset, "Asetukset"-jaksossa on myös valaiseva kuin siinä luetellaan Android ja Windows Mobile kehittämisosaamista - mahdollisesti ymmärtää, että riippumatta kehittäjä johtaa IOS maksu voitaisiin sitten siirtyminen tuo Crytekin tavaroita muiden suurten alustoilla. Hei, jos Unreal Engine voidaan ahdettu sisällä iPhone, miksi ei CryEngine?

Crytek hakee IOS kehittäjät, jättää meille vierasta on syy alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq , kehitettävä | lähde Crytek | Lähetä | Kommentit

Hyvää 10-vuotissynttäreitä Wikipediaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/An1vIN3_zkM/story01.htm:
Greg kirjoittaa "Wikipedia, online-tietosanakirja, että kuka tahansa voi muokata, lanseerattiin 15. tammikuuta 2001. Nykyään sivusto on siis 10 vuotta vanha. Juhlistaa 10-vuotista taivaltaan, Wikipedia isännöi noin 400 kokouksia ja juhlia ympäri maailmaa. Vuonna perinteinen Wikipedia tyyli, tapahtumia järjestävät sen käyttäjäkunta. jälkeen kasvun vuosikymmen Wikipedia on tärkeä tietolähde miljoonia aiheita ja edelleen yksi Internetin top 10 suosituimmista sivustoista. Se on yli 400 miljoonaa lukijaa kuussa ja on hyvin pieni budjetti verkkosivuilla sen koko: vain 20 miljoonaa dollaria. Lähes kaikki sen tuloista tulee lahjoituksina. Viimeisessä varainhankinta työntää, organisaatio näki 500000 käyttäjää lahjoittaa 16 miljoonaa dollaria. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Mies huomaa lasit ilman 3D tech silmänräpäyksessä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/man-discovers-glasses-free-3d-tech-in-the-blink-of-an-eye-video/:


Kuka sai kaksi peukkua ja tarvitsee lasit nähdä 3D? Ei tämä kaveri! Francois Vogel's tajunnut tapa poistaa nämä ärsyttävä silmälaseja yhtälöstä, ja hän on valmis mullistaa stereoskooppisen teollisuudelle ikuisesti. Toki, sinun näyttö 120Hz virkistystaajuus, mutta se edellyttää näinä päivinä kuitenkin, ja loput on makea, tahmea kastike kuperasta suoraan silmäpareja. Hanki vilkaista pelin muuttuvan teknologian video edellä. Et koskaan katsoa 3D samalla tavalla uudelleen, lupaamme.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Mies huomaa lasit ilman 3D tech silmänräpäyksessä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kotaku | | Lähetä | Kommentit

Arx Fatalis Päivitetty, julkaistu GPL

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OfR3y2sJQGc/story01.htm:
Kevin Fishburne kirjoittaa "mukaan WTF Dragon on Ultima Aiera," pitkä ja lyhyt: Arkane Studios on julkaissut mitä on todennäköisesti olemaan viimeinen patch niiden Ultima Underworld-vaikutteita peli (joka itse asiassa he yrittivät lisenssin kolmannesta merkintä tässä sarjassa), Arx Fatalis. Heillä on myös julkaissut lähdekoodin peli. That's right, täydellinen lähde Arx Fatalis on ladattavissa. " Readme toteaa, että alkuperäisen pelin asennus on tarpeen pelata koottu peli, koska tiedostot ovat varmasti edelleen tekijänoikeuden. Linux tarvitsee hyvän FPS Dungeon tela, vaikka koodi on helvetin paljon cleanup koska se VC8 / 9 hanketta ja käyttää DirectX (ugh. ..)."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Käsite Ink on Adam Android Tablet sanoi Ship Tällä viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e5lcQsbJkvo/story01.htm:
junaidslife86 kirjoittaa uutinen, että käsite Ink Android tabletti on saanut sääntelyn valoa Yhdysvaltain viranomaisten ja olisi pian merenkulku. Artikkelista: "Juuri, kun useita viivästyksiä pieni käynnistys vihdoin tiivistyvät sen joskus vapory molekyylit vankka laatta merenkulun tabletti alkaa" noin keskiviikon jälkeen laitteisto saa sen FCC tatuointi. Tabletti tarpeeksi hyvä ansaita paras CES 2011 kunniamaininta tilaisuudessa täysin tulvii tablettia Kuka on kulutuselektroniikan yrityksiä. Vaikka meidän ensivaikutelma tuotantoyksikön olivat positiivisia, olemme tilalta pois tekee lopullisen tuomion kunnes olemme ollut mahdollisuus suorittaa täysin uudelleen. " Käsite Ink ominaisuus nappaa eniten huomiota näyttää olevan vapaaehtoinen Pixel Qi näyttö, Brad Linder ja Liliputing on käytännön videota laite CES joka (vaikka huono valaistus) osoittaa, että näytön toiminta.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




NVIDIA: n viallisia laptop GPU ratkaisun alkaa maksaa pois, tallentaa korjaus ja korvausvaatimusten nyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/nvidias-faulty-laptop-gpu-settlement-starts-paying-out-file-yo/:
Sai vanha Dell, HP ja Apple laptop istumisesta kanssa viallinen NVIDIA GPU ? Yhtiön vihdoin valmis korvaamaan sinulle. Tämä ehdotus-ryhmäkanteen ratkaisu alkaen viime vuoden lopulla on hyväksynyt Kalifornian tuomioistuimessa, ja yhtiön ottaen vaatimukset korjaukset, vaihdot ja palautukset on varta vasten nimetty sivustolla vasta maaliskuussa 14th. Jos sinulla vaikuttaa Dell ja Apple MacBook Pro, voit saada viallinen pelimerkkejä tilalle ilmaiseksi, kun taas HP omistajat saavat kokonaan uuden korvaavan tietokonetta, vaikka otetaan huomioon valintoja on talousarvion Compaq Presario CQ50 tai ASUS Eee PC T101MT , saatat olla parempi myydä vanhat osat eBayssa. Lopuksi, jos olet jo maksanut saat komponentteja korvataan ja on docs todistaa sen, voit ehkä saada takaisin - NVIDIA: n perustettiin 2.000.000 dollaria altaan jaetaan kaikki tällaiset korvaukset. Etsi kaikki mitä tarvitset linkeistä.

[Kiitos, Kalyan]

NVIDIA: n viallisia laptop GPU ratkaisun alkaa maksaa pois, tallentaa korjaus ja korvausvaatimusten nyt perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 14:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NVIDIA Settlement | Lähetä | Kommentit

Stars pysyä tavanomaisissa toimipaikoissa; Ihmiset Panic

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yXy1HOPZzlQ/story01.htm:
asheller kirjoittaa "Star Tribune kertoo horoskooppi on siirtynyt. Maan vaappua on siirtynyt merkit, uusi lisätään ja monet meistä ovat muuttuneet merkit. Muodollisesti Syöpä, olen ilmeisesti päivittänyt Kaksonen ja olen nyt naimisissa ja Ophiuchus, uusi merkki. Mikä yor merkki? uusi Zodiac kuvio on aika mielenkiintoinen. " Seuraavassa on joitakin arvokkaita reaktioita tämän taivaan kehitystä. Niin kauan kuin Kiinan Zodiac ei vaikuta, minä silti arvioida tarkasti, kuinka ihmiset perustuu kun ne ovat syntyneet, niin ilmoittakaa kommentteja teidän (uusi) merkki ja syntymävuoden eläin, niin me voi tietää, missä olet lähtöisin.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Voiko vuokra-auton yritykset ding sinut takaisin puoli-hintaan sähköautoihin? Yritys ei.

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Tässä järkyttävä useammalla kuin yhdellä tavalla. Aiemmin tässä kuussa, Enterprise Rent-A-Car ilmoitti , että se olisi pian tarjota Chevrolet Volt yhtiön Mark Christopher Auto Center Ontariossa, Kaliforniassa, ja meillä on kohtuullinen syy olettaa, että vuokralaiset paras varoa kaikki ennakoimattomat kustannukset, joita saattaa syntyä sen palauttamisesta kanssa kuollut (tai lähes kuollut) jemma paristoja. Sillä, joka on vuokrannut bensiinikäyttöisten autojen aikaisemmin pisteet, tiedät että palautus vatkaa polttoainesäiliö, joka on vain 90 prosenttia koko ei aivan leikata se, ja sinun on jumissa ponying up for valvonnan . Onneksi - ainakin Enterprise - samanlainen lisämaksu asennus ei sovelleta sähköautoja. Lisa Martini, tiedottaja Enterprise, otti meihin yhteyttä selventää asu suunnitelmia, ja he järkyttävän kuluttajan kannalta:
"[Yritys] ei aio periä asiakkailta tuliaisina vapaaehtoistyöhön ilman täyttä maksua. Enterprise asentaa latausasemaa paikoissa, jotka tarjoavat EVS ja aikoo periä ajoneuvot, kun he palasivat."
Tämä melko paljon kiteyttää ainakin yksi suuri vuokraamo, ja voimme vain toivoa, että kaikki muutkin julkaisee samanlaisia aikeita ennen niiden kirjanpitäjien julkaista jotain toisin. Valta kansalle, eh?

Voiko vuokra-auton yritykset ding sinut takaisin puoli-hintaan sähköautoihin? Yritys ei. perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Engadget Podcast, live at 14:30 EST!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/the-engadget-podcast-live-at-2-30pm-est/:
Se oli rankka viikko jälkeen CES, täynnä heikentävä sairaus ja Verizon iPhone. Mielestämme meillä on aika paljon kurissa, kuitenkin, joten toivomme sinun liittyä meihin tässä Special Weekend Edition Podcast. Tutustu virta ja chat tauon jälkeen, saamme liikkuvan noin 14:30 EST. Eli jos kukaan meistä kuolee ennen sitä.

PS Ja älä unohda, että ustream on Android ja iPhone asiakkaita myös, jos olet pois ja noin, ja ei voi liittyä annetun Flash-pohjainen hauskaa alla.

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, live at 14:30 EST!

Engadget Podcast, live at 14:30 EST! perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 12:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

USA Scraps Virtual Fence Along Meksikon rajaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lyAzU87262M/story01.htm:
Pickens kirjoittaa "Arizona Republic kertoo, että liittovaltion hallitus on virallisesti perunut miljardien dollarin suunnitelmaa rakentaa virtuaalisen aidan rajalla Meksikon Homeland Security Secretary Janet Napolitano julkistettu kongressin tiedotustilaisuudessa, että ohjelma tunnetaan nimellä SBInet maksoi liikaa ja saavuttaa liian vähän. "SBInet ei kykene täyttämään alkuperäistä tavoitetta tarjota yhtenäiseen raja-turvatekniikan ratkaisu", sanoo Napolitano. Boeing palkattiin 2006 kehittämään järjestelmää kolmen vuoden liittovaltion kanssa kustannuksia koskevat arviot täysi rakentaa -out peräti 8000000000 dollaria, mutta ponnistelut olivat vitsauksena viivästyksiä, glitches, budjetti kasvaa ja kongressin kritiikkiä. Napolitano on tilannut tulli-ja rajavartiolaitos käynnistää vaatimattomampi ja maantieteellisesti räätälöityjä vaivatonta SBInet varojen ja olemassa olevien tekniikoiden, kuten mobiili-seurantajärjestelmät , miehittämättömät ilma-, lämpö-kuvauslaitteet ja kauko-videovalvonta ja koetellun osia SBInet myös paikallaan tutka-ja infrapuna-anturi torneja. SBInet maksaa lähes $ 1 miljardin kehityksen pitkin 53 kilometriä Arizona rajan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.