lørdag den 15. januar 2011

Moog Lap Steel tuo ääretön analoginen ylläpitää alkuun reisien: korvat-on NAMM 2011 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/moog-lap-steel-adds-infinite-analog-sustain-to-the-top-of-your-t/:
Jätä se Moog antaa meille yksi syy lisää olla kateellinen lap steel pelaajia. Ikään kuin heidän twangy, slidey Hawaiian metallivärit eivät tarpeeksi viileä ensinnäkin, he ovat nyt saanut semi-maaginen kyky magneettisesti ylläpitää tai mykistää jokaisen kielen kautta pickup - sellainen mallin aiemmin Moog-avusteisen kielisoittimet. Legendaarinen syntikka Valmistajan on myös heitetty tikkaat suodattimet ja ja parvi muita kytkettävissä vaikutuksia kauniille välineisiin. Tilaukset ovat vain otetaan nyt, ja jokainen on custom-muotoillun (vaaleanpunainen ja lila säihke Escape kanssa MIDI pickup, anyone?) On soitinrakentaja ystävä valmistajan hieman alle 3000 dollaria. Me istuimme alas Cyril Lance alkaen Moog ja yksi vain neljä mallia olemassa - saalis video uusista happo-bluegrass kuulostaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Moog Lap Steel tuo ääretön analoginen ylläpitää alkuun reisien: korvat-on NAMM 2011 (video)

Moog Lap Steel tuo ääretön analoginen ylläpitää alkuun reisien: korvat-on NAMM 2011 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 18:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar