lørdag den 15. januar 2011

Vudu elokuvan streaming sovellus on elää Boxee Box

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/vudu-movie-streaming-app-is-live-on-the-boxee-box/:
Ei ole mitään virallista vahvistusta Boxee n blogin tai kimittää huomioon vielä, mutta omistajat sen Box kokevat täysin aktivoitu vudu app SD, HD, HDX-ja 3D-virtojen palvelu on kuuluisa. Vain glitches toistaiseksi raportoitu näyttävät on selvitetty vain hieman käynnistämällä laite joten toivottavasti riippumatta viivästynyt sen käynnistää aiemmin suunnitellun 2010 ikkuna on kokonaan ratkaistu. Ei ole firmware-päivitys tarvitaan, joten antaa sen kuvan, jos et ole jo, varsinkin kun vudu silti tarjota ilmainen leffa kaikille rekisteröitymistä. Kun Netflix streaming vielä saavuttamaton unelma sen Box (ellei tapahtuu myös oman lähes kaikki muut median laitteen markkinoille) toivomme yhtiö palkitsee kehittäjät pitkä, pitkä tauko vähintään viisi minuuttia ennen niiden lähettämistä takaisin työtä meidän Watch välittömästi käsiksi.

[Kiitos, Parris]

Vudu elokuvan streaming sovellus on elää Boxee Box perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 18:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar