lørdag den 15. januar 2011

Käsite Ink Adam hyväksyy FCC, alkaa merenkulku "noin keskiviikon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/notion-ink-adam-clears-fcc-begins-shipping-around-wednesday/:
Emme näe sitä FCC vielä tietokannassa, mutta käsite Ink on hurmaava Rohan Shravan vain kirjoitti post yhtiön blogi uutinen, että Adam on virallinen tila Yhdysvaltain hallitus. Se on oikein, kun useat viivästykset pieni käynnistys vihdoin tiivistyvät sen joskus vapory molekyylit vankka laatta merenkulun tabletti alkaa "noin Keskiviikko" jälkeen laitteisto saa sen FCC tatuointi. Tabletti tarpeeksi hyvä ansaita Best of CES 2011 kunniamaininnan tilaisuudessa täysin tulvii tablettia siitä kuka on kuka kulutuselektroniikan yrityksiä. Vaikka meidän ensivaikutelma tuotantoyksikön olivat positiivisia, olemme tilalta pois tekee lopullisen tuomion kunnes olemme mahdollisuus suorittaa kokonaisuudessaan uudelleen. Ottaa sanoi, että Adam lopullinen NI3421A01 tuotekoodi on niin nörtti - 3421 on peräkkäisiä numeroita Fibonacci-sarja - että olemme melkein mieli tilauksen itse. Melkein.

[Kiitos, John]

Käsite Ink Adam hyväksyy FCC, alkaa shipping "noin keskiviikon perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 04:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Käsite Ink | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar