lørdag den 15. januar 2011

Crytek hakee IOS kehittäjät, jättää meille vierasta on syytä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Oletko kiinnostunut ja kykenevät kehittämään "monimutkainen, integroitu iPhone / iPad sovelluksia"? Crytek haluavat kuulla teiltä, niin kuin kirjoittaja CryEngine on tällä viikolla esitellyt aikoo hypätä omenatarhassa tunnetaan IOS kautta työpaikkaa. Valitettavasti ei ole mitään suoraa mainintaa mobiiliversiota Crysis, joskin rajallisen valikoiman Crytekin toiminnasta, yhtiö on selvästi haluavat kehittää joko IOS peli tai peli seuralainen app. Sen lisäksi työn vaatimukset, "Asetukset"-jaksossa on myös valaiseva kuin siinä luetellaan Android ja Windows Mobile kehittämisosaamista - mahdollisesti ymmärtää, että riippumatta kehittäjä johtaa IOS maksu voitaisiin sitten siirtyminen tuo Crytekin tavaroita muiden suurten alustoilla. Hei, jos Unreal Engine voidaan ahdettu sisällä iPhone, miksi ei CryEngine?

Crytek hakee IOS kehittäjät, jättää meille vierasta on syy alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq , kehitettävä | lähde Crytek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar