lørdag den 15. januar 2011

Starr Labs AirPower, Missing Link sovittimet ottaa MIDI luontoon maailman langattoman

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/starr-labs-airpower-missing-link-adapters-take-midi-into-the-wi/:
Ah, MIDI . Miten me rakastamme sinua. Olet vanhempi kuin lika itse, mutta silti täysin asiaa - mitä voimme vain toivoa jonain päivänä. Mutta nyt on aika lähteä liikkeelle. Siirtyä maailmaan, jossa kuparilankoja ja eristetyt kaapelit eivät ole tarpeen . Maailmassa, jossa langaton sääntöjä. Create Digital Music on uusi raportti tehdään kaksi merkittävintä vaihtoehtoja, kun se tulee langaton MIDI, jossa molemmat 'em jakaa piippaa ja bloops yli täysin eri radioaaltojen. Starr Labs AirPower perustuu omaan 2,4 tietoliikenneprotokolla, jotta MIDI-kitaristeja vihdoin saada ura huoletta kaapelin ulos paiskautuminen. "Kurssi, jossa on $ 425 (upgrade) / $ 250 (MIDI-only) hintalappu, se on kaukana edullinen, ja että 250 dollaria dongle tarvitaan lisäksi 425 dollaria sovitin mitään välinettä ei toimiteta Starr. Missing Link vetoaa perinteisiin WiFi aaltoja, jotta puhelimet ja tabletit helposti hyödyntää sen mahdollisuuksia. Sinun täytyy olla tietoinen siitä, että edes tippaakaan WiFi häiriö voi tuhota live keikka, mutta vain 150 dollaria (rajoitettu ensimmäisellä käyttökerralla), se voi olla riskin arvoista. Pään ohi tauon live osoitus jälkimmäisen, ja kosketa tätä kautta enemmän likaa duo.

Jatka käsittelyssä Starr Labs AirPower, Missing Link sovittimet ottaa MIDI luontoon maailman langattoman

Starr Labs AirPower, Missing Link sovittimet ottaa MIDI luontoon maailman langattoman perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 03:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Luo Digital Music | lähde Starr Labs | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar