lørdag den 15. januar 2011

Sierra On-Line pelejä osuma iPad kautta web-app, jotka tarpeeksi vanha muistamaan niitä iloita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/sierra-on-line-games-hit-ipad-via-web-app-those-old-enough-to-r/:
Sinulla saattaa olla tarpeeksi vanha muistamaan Sierra On-Line, päättäjät niin hienot peleistä Leisure Suit Larry, King's Quest ja Police Quest, mutta kukaan, että asiat enää. Kiitos ihmiset haltuunsa sarien, nyt on mahdollisuus saada nämä kunniakas otsikot kautta voit iPad selaimella. Koko luettelo on siirretty yli, ja pelejä, jotka olivat aiemmin saatavilla www vain on nyt siellä teidän Apple tabletti! Koko roska nyt isännöi Amazon n sisältöä jakeluverkon ja pelit ovat olleet laajasti viritetty kyseisen multitouch käyttöliittymä. Sarien ei ilmeisesti ole myönnetty Lopettamismääräyksen peräisin Activision - omistajilta luettelo - vielä, niin saat ilmaisia helmiä eilisen kun voit.

Sierra On-Line pelejä osuma iPad kautta web-app, jotka tarpeeksi vanha muistamaan niitä iloita perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 21:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde Touch Arcade | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar