fredag den 11. februar 2011

Exclusive: Nokia Windows Phone 7 käsite paljastui!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/exclusive-nokias-windows-phone-7-concept-revealed/:
Katso mitä olemme löytäneet! Tämä on ensimmäinen kuva näet missään varhaisista hedelmä Microsoftin ja Nokia n orastava uusi kumppanuus . Meillä on se hyvä viranomainen, että Technicolor puhelimeen show on jo käsitteellisesti laite tuottaa kaksi yritystä - joten älä hyppää mitään johtopäätöksiä vähittäiskaupan laitteisto vielä. Yhtä kaikki, siellä on runsaasti tunnettuus mitä Nokia tekee suunnittelun kanssa - muoto näitä puhelimia on jossain välillä hiljattain N8 ja C7 Symbian-laitteissa sekä siellä on, kuten tavallista Nokia, valinta vilkas värimalleja. Trio avaimet adorning uuden konseptin pohjalle lahjoittaa sen Windows Phone 7 siteet, mutta myös muistuttaa meitä siitä, että N8 ja E7 on erittäin epätodennäköistä saada mitään WP7 päivityksen rakkautta. Parasta tässä koko löytö saattaa kuitenkin olla, että se vahvistaa Steve Ballmer väite, että insinöörit sekä yritykset ovat " viettänyt paljon aikaa tämän jo . " Niin, kuka muu on innostunut omistaa Engadget-sininen Microkia laite?

Exclusive: Nokia Windows Phone 7 käsite paljastui! perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tiede ohjelmat kärsivät pahoin Ehdotettu budjetti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hrjhkS7VL0c/Science-Programs-Hit-Hard-By-Proposed-Budget:
BJ_Covert_Action kirjoittaa "edustajainhuoneen komitean Määrärahat on julkaissut luettelon ehdotetuista menojen leikkauksia Yhdysvaltain liittohallitus. Ehdotetut leikkaukset ovat vähennetään edelleen monia tieteen järjestöjen ja rahastojen, kuten NASA, NOAA, Ydinenergiatutkimusta, fossiilisten polttoaineiden energiaa tutkimus, puhtaan hiilen tutkimukseen, CDC, NIH, ja lukuisat EPA ohjelmia. Siellä on myös muutamia leikkauksia ehdotetaan kotimaan palveluihin, kuten Americorps ja suurten nopeuksien rautatiejärjestelmän tutkimus. Parlamentti Määrärahat puheenjohtaja, Hal Rogers myöntää, että leikkaukset mennä syvälle, ja se satuttaa jokaisen piirin eri puolilla maata. Mutta ne ovat silti katsottu tarpeelliseksi hillitsemään kongressin menot. Jatkuvasti poissa ehdotettu talousarvio leikkaukset ovat kaksi suurinta menojen nielut liittovaltion budjetti: puolustusministeriön ja sosiaaliturva . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Google tiedot matalalla Renderscript API Honeycombiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/google-details-low-level-renderscript-api-for-honeycomb/:
Ei ole kysymys siitä, että Honeycomb tabletteja kuin Xoom ovat voimakkaita paloja laitteisto, ja se näyttää Google tulee tekemään parhaansa varmistaakseen, että kehittäjät voivat hyödyntää niin paljon, että valtaa kuin mahdollista. Iso pala, että palapeli on yhtiön Renderscript API OS, se on juuri nyt alkaa yksityiskohtaisesti koko. Suuri etu on, että se on matalan tason API on suunniteltu erityisesti kehittäjille, jotka ovat "työskentelymu lähempänä metallia", joka antaa sovellusten rakennettu se (kuten pelejä) hyödyntää high-end GPU ja dual- Core löytyy Honeycomb tablettia. Mitä enemmän, kun API on juuri nyt julkistettu, se on jo otettu käyttöön vuonna Honeycomb Google itse - sekä YouTube ja kirjat apps, ja elävät taustakuvat merenkulun ja ensimmäisen Honeycomb tabletit luotiin avulla se . Pään ohi tauon toiseen nopeasti esimerkiksi - brute force fysiikanmallinnus joka edellyttää 900 hiukkaset tekstitys kanssa tabletti - ja etsiä Google pystyy tarjoamaan joitakin teknisiä tietoja ja koodista joskus pian.

Jatkaa lukeneisuus Google tiedot matalalla Renderscript API Honeycombiin

Google tiedot matalalla Renderscript API Honeycombiin perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Developers Blog | Lähetä | Kommentit

Miksi Arduino voitti ja miksi se on tullut jäädäkseen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QrLynD9_gcE/Why-the-Arduino-Won-and-Why-Its-Here-To-Stay:
ptorrone kirjoittaa "Jo vuosia, opiskelijat, toimittajat, päättäjät ja old-school-insinöörit ovat kysyneet, miksi Arduino avoimen lähdekoodin mikro alusta on otettu pois, yli 100k yksikköjen luonnossa" - se on alusta valinta monille. TEE uusi sarake pohditaan miksi Arduino on tullut niin suosittu ja miksi se on tullut jäädäkseen. Ja kaikille, jotka haluavat rakentaa "Arduino tappaja" (monet) - Tee hahmotellaan ne täytyy tehdä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Phantom Flex kamera hidastuu ajan, laskee leuat uskomattoman 2564 fps slowmo materiaalia (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Oletko koskaan halunnut nähdä virtaava vesi hidastui ja pisteen muuttumista joukko ilmassa pisaroita? Tämä video on, että. Ja lisää . Mies nimeltä Tom Guilmette sai työskennellä Vision Research Phantom Flex kamera äskettäin, ja on totta, nörtti, että hän on, hän koottu video koostumus huikea hidastettu materiaalia. Kun työntää rajan, Phantom pystyy täyttää joka toinen 1080p tallennus 2800 kehyksiä, mutta Tom onneksi juoksi sitä alhaisempi 2564 fps nopeudella. Se on silti riittävä ajallinen tarkkuus, jotta voit seurata aallon vaikutus on tärinää, koska se kulkee ylös BlackBerry ruumis - Ai joo, se on yhtä mahtava kuin miltä se kuulostaa.

Jatka käsittelyssä Phantom Flex kamera hidastuu ajan, laskee leuat uskomattoman 2564 fps slowmo materiaalia (video)

Phantom Flex kamera hidastuu ajan, laskee leuat uskomattoman 2564 fps slowmo materiaalia (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tom Guilmette (Vimeo) | Lähetä | Kommentit

Dead People tutkijat eivät anna levätä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o1eD82Q470/Dead-People-Scientists-Wont-Let-Rest:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Jotkut historialliset luvut ovat aivan liian mielenkiintoista lähteä yksin, vaikka he pitäisi olla moldering haudassa. Siksi lääketieteen tutkijat kaivettiin ylös Tyko Brahe, pommitetaan Napoleonin hiukset neutroneja ydinreaktorin, eikä kaikki he voisivat ajatella King Tut. Discover Magazine on 8 tarinoita myöhässä diagnooseista ja äärimmäisen postmortems. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


BitTorrent ja Khan akatemia jakaa koulutus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mjT8NxazfVQ/BitTorrent-and-Khan-Academy-To-Distribute-Education:
drDugan kirjoittaa "BitTorrent, Inc. ilmoitti tänä aamuna, että ne ovat käynnistäneet yhteistyössä Khan Academy jakaa avoimen opiskelun videoita. Ne käynnistettiin yli 2000 videoita, jotka lukion ja yliopiston tasolla opetussuunnitelmaan, koko tiede, matematiikka, historia, talous ja testi prep. Kaikki videot ovat vapaasti ladattavissa ja avata lisensoitu Creative Commons. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Äänestä vuoden 2010 Engadget palkinnot!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/vote-for-the-2010-engadget-awards/:
Ehdokkaat ovat, eliitti on lajiteltu, ja nyt on aikaa sinulle, lukija, jotta voimme arvioida parhaita tech vuodesta 2010! Olemme koonneet pitkä, pitkä lista top valinnat alla - kaikki pyydämme on, että äänestys tapahtuu ja vempaimia lähimpäni teidän sydämenne.

Ääniä on sopii yhteen vasta maanantaina helmikuun 20. 23:59 EDT. Voit äänestää tätä viestiä - ehdokkaat ovat tauon jälkeen. Kun olemme tarkastetaan väärinkäytöstä (älä tee meistä kieltää sinua) me julkaisemme tulokset rinnalla oman Editors 'Choice poimii seuraavalla viikolla. Toukokuuta paras gadgetit voittaa!

Jatka käsittelyssä Äänestä 2010 Engadget palkinnot!

Äänestä vuoden 2010 Engadget palkinnot! perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Honda paljastaa uuden EV Genevessä, sanoi "vihje vahvasti" mitä Fit EV näyttää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda paljastaa uuden EV Genevessä, sanoi "vihje vahvasti" mitä Fit EV näyttää
Mietitkö mitä sähköinen versio Hondan Fit näyttää? Meillä luku on tutustumme todella paljon kuin normaali Honda Fit, mutta jos se ei riitä sinulle sitten katselevat käsite edellä. Se asettaa paljastetaan pian Genevessä, nimeltään yksinkertaisesti "Honda EV Concept." Yhtiö Soichiro rakennettu lupauksista "vihjeitä voimakkaasti, suunta ja muotoilu Honda tuleva tuotanto akku sähköauto, Fit EV", joka johtuu osuma Yhdysvalloissa ja Japanissa ensi vuonna. Honda on myös keuliminen uuden hybridi-arkkitehtuuri, mutta sen perusteella, mitä näet alla olevissa kuvissa on olemassa hyvät mahdollisuudet, että saat olla tehdä ulkonäkö ilman ruumista. Pitäisi olla kevyt, sitten.

Jatka käsittelyssä Honda paljastaa uuden EV Genevessä, sanoi "vihje vahvasti" mitä Fit EV näyttää

Honda paljastaa uuden EV Genevessä, sanoi "vihje vahvasti" mitä Fit EV näyttää perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 15:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | | Lähetä | Kommentit

Intel toimitukset alkavat korjata Cougar Point piirisarjoja helmikuun 14.

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/intel-to-start-shipping-remedied-cougar-point-chipsets-on-februa/:
No, se näyttää Intelin 700000000dollari ongelma sen sarjan 6 Cougar Point piirisarjoja on nyt askeleen lähempänä päätöslauselman - yhtiö on juuri ilmoittanut, että kaikilta osin korjattu B3 tarkistaminen piirisarja alkaa laivaliikenteen pois 14. helmikuuta. Tämä tuo mukanaan päivitetty BIOS, koko tappi yhteensopivuus aiempien B2 piirisarja ja, mikä tärkeintä, "pieni metallinen kerros muutos", joka lupaa parantaa "elinikäinen kuluvat ilman toiminnallisuuden muutoksia tai eritelmät" - toisin Eli korjaus että roistovaltiot transistori vaikuttaa SATA. Osuma lähde linkkiä Intelin virallinen ilmoitus (pdf-muodossa).

Intel toimitukset alkavat korjata Cougar Point piirisarjoja 14. helmikuuta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 14:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechPowerUp | lähde Intel | Lähetä | Kommentit

Egyptistä Sensuuri, Yhdysvallat Tech Export Under Fire

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRe81h3tv7Y/Out-of-Egypt-Censorship-US-Tech-Export-Under-Fire:
AndyAndyAndyAndy kirjoittaa "Kun se oli altistunut, että amerikkalainen yritys Narus myynyt Egypti Deep Packet Inspection laitteita vakoilla ja sensuroida kansalaisten, USA: n kongressin valiokunta ulkosuhteiden kuulemistilaisuuden, jossa Reps. Chris Smith ja Bill Keating" grillattua apulaispääsihteeri Valtion James Steinbergin myynnistä tämän Internet vakoilusta teknologiaa Egyptin Internet-palveluntarjoaja valvonnassa Mubarakin hallinnon. " Vaikuttaa siltä, ettei nyt työnnä vahvempia valvontaa ja seurantaa teknologian vientiin ", joka antaisi kansallisen strategian käytön estämiseksi amerikkalaisen teknologian käyttävät ihmisoikeuksien rikkojia. '" Monet lukijat ovat huomanneet, että Hosni Mubarak on nyt astui alas kuten Egyptin presidentti. Valvonta maan asioista on siirtynyt korkean neuvoston sen asevoimat on joitakin toimittajia ja bloggaajia huolissaan.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia saada iPhone, iPad ja iPod kaukosäädin app

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Liian kiireinen viulu toisen kauko-ohjaimen iPod touch / iPad / iPhone on jo cozily säästössä välillä käsivarteen ja rintaan? Seagate kuulee sinua, ja se on vain työnnetty pois uuden sovelluksen, joka tulee muuttamaan sen mukana kaukosäätimet tulee fantastinen doorstops niille, jotka jumaloida IOS . TV Remote sovellus mahdollistaa uusien IOS laite valvoa toimintoja Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia, ja koska se perustuu WiFi, sinun ei tarvitse huolehtia yli line-of-sight näkökohdat. Voit myös voitava käyttää IOS-näppäimistö syöttää testin hakukenttien YouTubessa, Netflix ja Pandora (vain muutamia mainitakseni), ja käyttäjät saavat mahdollisuuden selata läpi koko mediakirjasto (jos sinulla HDD kytketty mediasoittimeen) aivan hotellin iDevice. Hit lähde linkkiä saadaksesi ladata menossa, mutta varmista, että päivität laiteohjelmiston laatikko ennen kuin annat sen mennä.

Jatka käsittelyssä Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia saada iPhone, iPad ja iPod kaukosäädin app

Seagaten GoFlex TV ja FreeAgent Theater + HD mediasoittimia saada iPhone, iPad ja iPod kaukosäädin app perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Sony Gets Geohot n laitteistoa, mutta ei YouTube / Twitter Käyttäjän tiedot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d5x5HsbluzA/Sony-Gets-Geohots-Hardware-But-Not-YouTubeTwitter-User-Info:
RedEaredSlider kirjoittaa "Liittovaltion tuomioistuin Kaliforniassa on kiistänyt Sonyn liike vetää henkilökohtaisia tietoja Twitter ja YouTube käyttäjiä, jotka ovat ladanneet koodi, jonka avulla PlayStation 3s ajaa vaihtoehtoisia käyttöjärjestelmiä. Yhtiö oli jättänyt päätöslauselmaesityksen löytö, pyydetään henkilökohtaisia tietoja käyttäjien Twitter ja YouTube, jotka saattavat olla yhteydessä George Hotz, joka oli julkaissut koodinpätkä hänen Web-sivusto, jonka ansiosta PlayStation 3 käyttää myös muita käyttöjärjestelmiä sekä merirosvo pelejä. Sony oli selvittää, pyytää yhteystiedot ihmisiä, jotka olivat kommentoi videon Hotz lähetetty siitä, miten hän käyttää koodia, sekä ihmisiä, hän voi olla vastasivat Twitterin kautta. tuomari tapauksessa Susan Illston kielsi liikkeen. Hotz yhä määrätty lähestymiskieltoon, joka kieltää häntä tarjoamasta mitään menetelmiä tai ohjelmia, joiden avulla ihmiset voivat muuttaa Sony PlayStation 3s. eikä hän voi tarjota linkkejä sivustoille, jotka tarjoavat tällaisia menetelmiä tai ohjelmia. Hän on myös velvoitettava kääntää hänen tietokoneet Sony . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.