fredag den 11. februar 2011

Nokia Viestiä video Microsoftin kumppanuus ilmoitus verkossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-posts-video-of-microsoft-partnership-announcement-online/:

Vau, meidän on toisaalta se nämä Nokia sosiaalisen median tyyppejä, he päälle niiden peli. Vain pari tuntia sen jälkeen Stephen Elop ja Steve Ballmer otti vaiheessa Lontoossa, video yhteisen ilmoituksen Nokia Microsoft-kumppanuus on perustettu ja valmis toistuvaan käyttöön. Niille teistä vain kiinni nyt, Windows Phone 7 on tullut Nokia n " tärkein älypuhelin strategia "MeeGo on tulossa muuttuu kokeellinen" oppiminen "alusta, ja Symbian ... No, ehkä sinun pitäisi istua tässä, Symbian on tapettu . On enemmän strategisen liittouman julkisti tänään myös WP7 Marketplace-alueeksi Ovi Store ja jotkut Bing ja Ovi Maps vuorovaikutusta, joten miksi ei paina play yläpuolella ja anna miesten vastaava kertoa se?

Nokia Viestiä video Microsoftin kumppanuus ilmoituksen online perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 09:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar