fredag den 11. februar 2011

Nokia: Symbian ja MeeGo ole kuollut, vielä merenkulku tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-meego-not-dead-still-shipping-this-year/:
Mahtava päivä, vai mitä? Jotain monet meistä ajatteli koskaan tapahdu painaa älypuhelinteollisuuden kuin hikinen hullu huutaa kehittäjille. Mutta loput helppo, vaikka Windows Phone 7 on mainostettu Nokia n "ensisijainen älypuhelinalustalla" käyttöjärjestelmä ei ole kärsinyt ennenaikaisen kuoleman, MeeGo ja Symbian faneja. Ymmärrettävästi, me näemme että Alberto Torres, entinen päällikkö MeeGo, lopettaa niin eilen. Here's what Nokia on varastossa MeeGo:
"Uudessa strategiassa MeeGo tulee avoimen lähdekoodin, mobiili käyttöjärjestelmä hanke. MeeGo asettaa painotetaan entistä enemmän pitkän aikavälin markkina tutkia seuraavan sukupolven laitteet, alustat ja käyttäjien kokemuksia. Nokia Vielä suunnittelee aluksen MeeGo liittyvän tuotteen myöhemmin tänä vuonna. "
Myös Symbian katoa joko:
"Kun Nokia suunniteltua siirtyä Windows Phone ensisijaisena älypuhelinalusta, Symbian tulee franchising foorumi, hyödyntämällä aiemmat investoinnit satoa lisäarvoa. Strategiassa tunnustetaan mahdollisuus säilyttää ja siirtyminen asennettujen 200 miljoonaa Symbian omistajille. Nokia Odottaa myyvänsä noin 150 miljoonaa Symbian-laitteiden tulevina vuosina "
Jo Harlow , uusi exec vastaava Smart Devices, tarttuu MeeGo ohjat lisäksi vastuu Symbian Smartphone-ja ja strategiset liiketoiminta.

Nokia: Symbian ja MeeGo ole kuollut, vielä merenkulku tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 02:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar