onsdag den 30. marts 2011

Harvard fyysikko asettaa tulipalot pois sähköistetty sauva, toivoo osake HarvardConnection

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/harvard-physicist-puts-fires-out-with-electrified-wand-hopes-to/:

Okei, joten ehkä Ludovico Cademartiri on pakko jakaa hyviä uutisia ole (tai ConnectU, jos hän tulee roolistaan ​​kapinallinen), mutta ainakin hän on varmasti nähdä yli parisataa osumia. Mukaan Harvard Crimsonin, edellä fyysikko ja muutama sana muiden tutkijoiden on luiskahtanut uusi tapa sammuttaa liekit: sähköä. Ajatuksena on lopulta mahdollistaa palomiestä squash tulipaloja ilman valella kotiin tai esine vedellä ja vaahdolla - jos osuma palkin mehua, siellä on ainakin suikale on mahdollista, että jotain on pelastettavissa. Vaikka erityispiirteet hankkeen ilmeisesti paljon edellä päämme, Ydin on melko yksinkertainen - liekit sisältävät nokihiukkaspäästöjä, jotka tulevat "sähköisesti varattuja palamisen aikana." Koska juuri ne hiukkaset reagoivat sähkökenttiä, riittävän vahva palkki voi kiertää asioita kunnes se lakkaa kokonaan. Rehellisesti sanoen se käytännön kokemus me epätoivoisesti yrittää järjestää, mutta siihen asti, se näyttää toisen kierroksen Harry Potter on tehtävä.

Harvard fyysikko asettaa tulipalot pois sähköistetty sauva, toivoo osake HarvardConnection perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 17:45:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NPR , Switched | lähde Harvard Crimson | Lähetä | Kommentit

USA Lähetä Säteilyä kestävät robottien Japani

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oL4V8X5GTmM/US-To-Send-Radiation-Hardened-Robots-To-Japan:

CWmike kirjoittaa "Yhdysvallat lähettää erikoistunut robottien Japanin auttaa virkamiehiä siellä saada kuriin Fukushima ydinvoimalaitosten vaurioitunut tässä kuussa sattuneen tuhoisan maanjäristyksen ja tsunamin. Dr. Peter Lyons, joka toimii apulaisulkoministeri ydinvoimaa kanssa Doe, sanoi robotteja, jotka voidaan lähettää alueille, jotka olisivat vaarallisia ihmiselle tulla, koska korkea säteilytaso, voisi alkaa antamaan virkamiehille lukemat ympäristön sisällä ydinvoimaloita. Lyons kertoi Yhdysvaltain senaatissa tiistaina "Olemme siirtymässä nopeasti aluksen paitsi robotteja, vaan myös toimijoita, jotka ehkä tullaan käyttämään junien Japanin toimijoille. Emme tiedä vielä kuinka lähellä toimijoiden on oltava päällä. " Kysyttäessä saada tietoa tilasta vaurioitunut reaktorit, Lyons sanoi robotit voisi antaa tietoja. "Varmasti ei kaikki tarvitsemme, mutta jotkut", hän sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Avaruusalukset Lähettää Ensimmäinen kuva Merkuriuksen kiertoradalla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/guMdEtApd2w/Spacecraft-Sends-First-Image-From-Mercurys-Orbit:

adeelarshad82 kirjoittaa "NASA julkaisi kuvan Mercury valtasivat sen Messenger avaruusalus - ensimmäinen saatu planeetan kiertoradalla. Ensimmäinen kuva tuli klo 05:20 Itä eilen, ja seuraavan puolen tunnin Messenger valtasi lisäksi 363 kuvaa, jotka ovat edelleen toimitetaan Messenger joukkue maapallolla. Seuraavan kolmen päivän avaruusalus ottaa toisen 1185 kuvia, joiden tavoitteena on katkaiseva 75000 ensi vuoden aikana. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google saa säännöllisesti yksityisyyden tarkastuksia jälkeen FTC tuomio Buzz

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:



No, se näyttää haamu Buzz on kummittelee yli Googlen jonkin aikaa - yhtiö on juuri tehnyt sopimuksen FTC että näkee sen saa riippumaton tietosuojavaltuutettu tarkastuksia kahden vuoden välein seuraavan kahdenkymmenen vuoden jälkeen Tuomioistuin totesi löytänyt Google rikkoi oman tietosuojakäytäntö palveluun. Vuonna blogi tänään, Google sanoo myös, että nyt "pyytää käyttäjiä antamaan meille antama lupa" ennen kuin se tekee mitään muutoksia siihen, miten se jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja, ja se lisää, että se haluaisi "anteeksi jälleen virheet, joita olemme tehty Buzz. " Mitä FTC puheenjohtaja Jon Leibowitz kuvailee ratkaisu kuin "kova" yksi, ja sanoo vain että "kun yritykset tekevät yksityisyyden lupauksia, joita ne tarvitsevat kunnioittaa heitä."

Google saa säännöllisesti yksityisyyden tarkastuksia jälkeen FTC tuomio Buzz perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 16:27:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Google Blog , FTC | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: The Art of Computer Programming. Volume 4A: Kombinatorinen algoritmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FehhusxwA9Q/Book-Review-The-Art-of-Computer-Programming-Volume-4A-Combinatorial-Algorithm:

asgard4 kirjoittaa "vuosikymmeniä tehdä, Donald Knuth esittelee uusinta pari lukua hänen jo klassinen kirjasarja The Art of Computer Programming. tietojenkäsittelytiede Pioneerin uusin kirja kombinatoristen algoritmien vain ensimmäinen as-of-vielä tuntematon määrä osien seurata. Vaikka nämä vielä-to-be-julkaissut osia keskustella muiden kombinatorisen algoritmeja, kuten kaavio ja verkko algoritmeja, keskittyä tämän kirjan nimeltään Volume 4A Kombinatoriset algoritmit Osa 1 on ainoastaan ​​kombinatorinen haku ja kuvio sukupolven algoritmeihin. Paljon kuin muut kirjat sarjassa, tämä uusin teos on epäilemättä välitön klassikko, ei puuttuvan mitään vakavaa tietojenkäsittelytieteen kirjaston tai kirjakokoelma. " Pidä käsittelyssä loput asgard4 katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Vimeo on ilmainen IOS videon app punkkarit iMovie omassa talossa, nyt saatavilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/vimeos-gratis-ios-video-editing-app-punks-imovie-in-its-own-hou/:


Vielä waffling yli että pankki järisyttäviä 4,99 dollaria iMovie ostaa? Saamme sitä. Onneksi olet ojensi riittävän kauan vapailla markkinoilla tulemaan ja pelastamaan sinut ( taas ) - Vimeo on juuri käynnistänyt laillinen vaihtoehto tulee App Storen tänään paljon, paljon enemmän täyteläistä hinta: 0,00 dollaria. Viralliset IOS app tarkastuksia on 20.1MB, ja tarjoaa mahdollisuuden ladata, hallita, muokata ja katsella videoita (samoin kuin loihtinut muiden luonnollisesti). Se hoidamme muokkausta ja kuvat sekä SD-ja HD-materiaalia, ja siellä on jopa tukea keskeyttää ja aloittaa uudelleen lataukset, jakamisen kautta suosikki sosiaalinen verkostoituminen verkkosivuilla, ja jotta tilastot - jos olet osaksi tällaista narsistinen asia. App: n jaossa alas lähde linkkiä, ja kun me kuulla, että jotkut ihmiset lyövät ladata ongelmakohta joka niin usein, emme varmasti v1.0 rakentaa on päivitetään pikimmiten. Voi, ja iPad ja Android ehdolliset? Kopio on matkalla, mutta auttaa kärsivällisyyttä pyydetään.

Jatka käsittelyssä Vimeo on ilmainen IOS videon app punkkarit iMovie omassa talossa, nyt saatavilla


Vimeo on ilmainen IOS videon app punkkarit iMovie omassa talossa, saatavilla nyt perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 15:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Switched | lähde iTunes , Vimeo | Lähetä | Kommentit

ASUS Eee Pad Muuntaja ja Eee Slate EP121 saada Yhdistyneen kuningaskunnan virallisia hintoja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/asus-eee-pad-transformer-and-eee-slate-ep121-get-official-uk-pri/:


Olemme kuulleet melkoisesti huhuja ja spekulaatiota siitä tulevasta vapauttamisesta Asuksen uusin ja ehkä hulluin uudet laatat, ja nyt se antaisi meille todellisen tiedot - Yhdistyneen kuningaskunnan ainakin. Villisti ainutlaatuinen Eee Pad Transformer , ensimmäinen laatuaan rocking Honeycomb on Facebookiin ennakkoon nyt, virallista julkaisupäivää huhtikuun 6. ja hinta £ 379 16GB versio ja £ 429 32GB version, joka sen yksinäinen - saat 16GB iteroinnin kanssa telakka-näppäimistö £ 429. Sen vähemmän räikeä kumppani, Eee Slate EP121 , urheilu Windows 7 ja Intel Core i5-prosessori, osumia Britanniassa 10 huhtikuu £ 999, ja on valmis ennakkoon yksinomaan Amazon UK kautta 1. toukokuuta. Valitettavasti emme vielä tiedä, kun he ylittävät lampi tai kuinka paljon he maksaa kun ne tänne, mutta emme silti melko varma Transformer on tulossa joskus ensi kuussa.

ASUS Eee Pad Muuntaja ja Eee Slate EP121 saada Yhdistyneen kuningaskunnan virallisia hintoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 15:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

Boxee tiedot seuraavaan kenttään päivitys iPad tukea ja toukokuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:

Boxee Box iPad app

Me kieltäydymme yllättynyt , että seuraava Boxee Box päivitys ei tosiasiallisesti saapuvat maaliskuun lopussa , mutta vain vuorovesi meille yli toimitusjohtaja Avner Ronen on poiminut hänen blogikynään ja paljasti monia muutoksia tavalla. Kuten mainittu, että Australian podcast, selain on nopeampi, samoin kuin uusi näytössä näyttö FF / RW valvontaa, vaihtoehdot lajittelu paikallisia tiedostoja ja muita kielen tuki. Hymiö kasvot on varattu uutinen, että tuki Boxee iPadille on mukana, ennen kuin siirrymme vikaluettelossa että tulee loppumaan. Varhainen pääsy käyttäjien pitäisi odottaa testata rakentaa liikkuvan pois piakkoin, suunnitelmia suuriin päivitetty Boxee Box (ja " muut Boxee pohjaisia ​​laitteita ") kolmen kuukauden välein tai niin, joten meidän pitäisi odottaa tässä yksi toukokuussa - ei sanaakaan mistään PC asiakkaille. Siihen asti osuma lähde linkkiä kaikkia yksityiskohtia tai vain kokea erikoisia CES käytännön aikaa Boxee iPadille galleriassa.


Boxee tiedot seuraavaan kenttään päivitys iPad tukea ja toukokuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 15:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Boxee Blogi | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Google kuuluessaan Kansas City

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFd3Ek2WRb4/Google-Fiber-Comes-To-Kansas-City:

tekgoblin kirjoittaa "Muista kampanja Google ilmoitti kauan takaisin tuomaan kuitua teidän etuovi? No, se näyttää ne ovat tekemässä todellista edistystä nyt ja käynnistää osan verkostoa Kansas City, Kansas. kaupunki Topeka oli todella tilapäisesti nimesi itsensä Googlen, Kansas, pääkaupunki valokuitu, joka siirtää päästä Google antaa kuitua sinne. Näköjään on toiminut, koska asia on juuri allekirjoittanut roll ulos kuidun kaupunki, joka olisi käytettävissä kaikille alueella vuoteen 2012 mennessä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






FCC lahjoittaa Wi-Fi-reitittimeen laajakaista Testit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t-cIa0WICZM/FCC-Giving-Away-Wi-fi-Routers-For-Broadband-Tests:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Federal Communications Commission (FCC) on lahjoittaa 10000 Wireless-N reitittimet osana ohjelmaa suorittaa laajakaistaliittymien määrä testejä, hyödyksi paremmin yhteyden tulevaisuudessa. He pyrkivät toimimaan parantamisesta useita kysymyksiä kuten latenssi, packet loss, yhteysnopeuksia ja paljon muuta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






MS Global Strategy Chief: Tabletit ovat Fad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8y1GCufXC8/MS-Global-Strategy-Chief-Tablets-Are-a-Fad:

jfruhlinger kirjoittaa "Mietin miksi Microsoft ei hyppäämällä tulikuuma tabletti markkinoilla? No, ehkä se johtuu siitä, Craig Mundie, mies vastaa yhtiön maailmanlaajuista strategiaa, ei ole varma" valkokankaalle tabletti pad luokka "on sitkeys. Tietenkin on mahdollista, että tabletit menee tapa netbook, mutta blogger Chris Nerney vaatii Microsoftin muka koko passiivisuudesta edessä kuuma markkinoilla "ällistyttävää."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sisällä jättiläinen megawatin paristot, joka valtaa Venäjän Sotshin olympialaisiin (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:


Puhdista ja jatkuva teho on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä täällä Amerikassa. Toki olemme nähneet liikkuvan sähkökatkokset Kaliforniassa ennen, ja että katkos Koillis vuonna 2003 oli selvästi uncool, mutta ne ovat poikkeus sääntöön. Juuri nyt monet japanilaiset kansalaiset ovat tekemisissä teho ongelmia tuhoisan tsunamin, mutta osissa Venäjää epäluotettavia valta on ehdottomasti luotettava osa päivittäinen elämä.



Joten, mitä tapahtuu, kun pari sadan tuhannen fanit ympäri maailmaa syöksy tulee Sotshissa vuonna 2014 yhdessä laivue kansainvälisen median ja kaikki maailman suurimmat urheilijat? Talviolympialaiset tapahtuu, ja voima virtaa. On, ja se kiitos, että vaatimaton pelaaja kuljetussäiliöön edellä. Se on koota Ener1 n laitoksen ulkopuolella Indianapolis, ja se on todella jättiläinen akun tilan hämmästyttävä yksi megawatti tunnin vallan. Se riittää mehu virtaa 1000 keskimäärin koteja tunnin tai toimimaan äiti kaikki UPS: n. Tule katsomaan sisälle ja video osoittaa, miten kukin näistä pakkauksissa on tehty.


Jatka käsittelyssä sisällä jättiläinen megawatin paristot, joka valtaa Venäjän Sotshin olympialaisiin (video)


Filed under:


Sisällä jättiläinen megawatin paristot, joka valtaa Venäjän Sotshin olympialaisiin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 13:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit