onsdag den 30. marts 2011

Google palkkaa Java perustaja James Gosling keskellä Oracle rikkominen puku - ah, snap!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/google-hires-java-founder-james-gosling-amid-oracle-infringement/:

Ja sota palkat ... Olemme raportointi välienselvittely Oraclen ja Googlen yli Java-patentin rikkomisesta, koska alusta , ja nyt El Goog on heittää vähän ylimääräistä jännitystä taisteluun palkkaamalla Java perustaja ja entinen johtaja Sun Microsystems, James Gosling . Kun Oracle osti Sunin viime vuonna, Gosling, joka kieltäytyi osallistumasta, ei ujostele ilmaista itseään, jossa Oraclen Larry Ellison "Larry, Prince of Darkness". Käytössä postitse hänen blogi, joka on sittemmin kaatunut, Gosling oli epämääräinen uudessa tehtävässään sanomalla yksinkertaisesti: "En tiedä mitä I'll olla työtä. Odotan, että se tulee olemaan vähän kaikkea, maustetaan suuri annos pahantuulinen äkämys. " Se on juuri sellainen maiskuttaa puhua tämän kärhämä tarpeen pitää asiat mielenkiintoisia. Eläköön James Gosling!

Google palkkaa Java perustaja James Gosling keskellä Oracle rikkominen puku - ah, snap! perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 18:53:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar