onsdag den 30. marts 2011

Boxee tiedot seuraavaan kenttään päivitys iPad tukea ja toukokuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:

Boxee Box iPad app

Me kieltäydymme yllättynyt , että seuraava Boxee Box päivitys ei tosiasiallisesti saapuvat maaliskuun lopussa , mutta vain vuorovesi meille yli toimitusjohtaja Avner Ronen on poiminut hänen blogikynään ja paljasti monia muutoksia tavalla. Kuten mainittu, että Australian podcast, selain on nopeampi, samoin kuin uusi näytössä näyttö FF / RW valvontaa, vaihtoehdot lajittelu paikallisia tiedostoja ja muita kielen tuki. Hymiö kasvot on varattu uutinen, että tuki Boxee iPadille on mukana, ennen kuin siirrymme vikaluettelossa että tulee loppumaan. Varhainen pääsy käyttäjien pitäisi odottaa testata rakentaa liikkuvan pois piakkoin, suunnitelmia suuriin päivitetty Boxee Box (ja " muut Boxee pohjaisia ​​laitteita ") kolmen kuukauden välein tai niin, joten meidän pitäisi odottaa tässä yksi toukokuussa - ei sanaakaan mistään PC asiakkaille. Siihen asti osuma lähde linkkiä kaikkia yksityiskohtia tai vain kokea erikoisia CES käytännön aikaa Boxee iPadille galleriassa.


Boxee tiedot seuraavaan kenttään päivitys iPad tukea ja toukokuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 15:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Boxee Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar