onsdag den 30. marts 2011

Harvard fyysikko asettaa tulipalot pois sähköistetty sauva, toivoo osake HarvardConnection

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/harvard-physicist-puts-fires-out-with-electrified-wand-hopes-to/:

Okei, joten ehkä Ludovico Cademartiri on pakko jakaa hyviä uutisia ole (tai ConnectU, jos hän tulee roolistaan ​​kapinallinen), mutta ainakin hän on varmasti nähdä yli parisataa osumia. Mukaan Harvard Crimsonin, edellä fyysikko ja muutama sana muiden tutkijoiden on luiskahtanut uusi tapa sammuttaa liekit: sähköä. Ajatuksena on lopulta mahdollistaa palomiestä squash tulipaloja ilman valella kotiin tai esine vedellä ja vaahdolla - jos osuma palkin mehua, siellä on ainakin suikale on mahdollista, että jotain on pelastettavissa. Vaikka erityispiirteet hankkeen ilmeisesti paljon edellä päämme, Ydin on melko yksinkertainen - liekit sisältävät nokihiukkaspäästöjä, jotka tulevat "sähköisesti varattuja palamisen aikana." Koska juuri ne hiukkaset reagoivat sähkökenttiä, riittävän vahva palkki voi kiertää asioita kunnes se lakkaa kokonaan. Rehellisesti sanoen se käytännön kokemus me epätoivoisesti yrittää järjestää, mutta siihen asti, se näyttää toisen kierroksen Harry Potter on tehtävä.

Harvard fyysikko asettaa tulipalot pois sähköistetty sauva, toivoo osake HarvardConnection perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 17:45:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NPR , Switched | lähde Harvard Crimson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar